• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Uf, žrtvo moja. Šta da ti kažem, koju poruku da pošaljem? Kupuju ljudi igre jer ih vole, a ne za lager.
Kupuju ljudi jer ih vole ali uvek postoji dobra mogućnost da svaki ljubitelj igara kasnije proda neku od igara koje poseduje zbog raznih razloga,
i recimo imaš situaciju da neko možda hoće da ima tu limited edition igru ali nije siguran da li bi izdvojio toliku količinu novca (pošto uvek koštaju više novca), i u takvoj situaciji olakšavajuća je okolnost kad znaš da vremenom takva igra neće gubiti vrednost već naprotiv, tako da može da se spoji lepo i korisno bez bojazni.

Tako da ne vidim potrebu za hejtom i takvom reakcijom, mislio sam da smo takva sranja ostavili na prethodnom forumu.

Mogu da proširim malo priču, povežem tvoj MO (nije prvi put da imaš takve savete) i Nintendov biznis plan, ali je gubljenje vremena jer nisi klinac, a i svima je jasno.
Ne znam na šta tačno misliš kad kažeš "moj MO" i na koje tačno moje druge savete misliš?
Slobodno napiši pošto deluje kao da imaš neki lični problem sa mnom.

Džabe sve kad nemaš gdje kupiti SX Lite.
Baš sam se smorio čekajući na neki modchip za Lite. Vjerovatno ću se i riješiti onog koralnog iz tog razloga...

Last edited:
A zbog čega Kinezi više ne prodaju SX lite?

Nintendo pokrenuo da uhapse likove (njih četvero valjda) na čelu TeamXecutera.

Weird Nintendo, izbacuju online mogućnost igranja za igru koja je izašla pre 2.5 godine. :D

Last edited:

Slucajno sam danas naleteo na ovo, bas lepo izgleda (a i nije preterano skupo).

Sudeći po zadnjem sistemskom update-u, Nintendo se sprema 'otvoriti' BT na Switch-u za audio uređaje. Bolje sačekati sa kupovinom.

Back
Top Bottom