• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Rumor je bio tačan i ovog puta tako da dobijamo drugi deo i na Switchu ali nažalost tek za 4 meseca.

Spoiler alert:
P. S. Juče sam prešla tri Bossa Shadara, ne znam da li sam se ikad više namučila sa nekim bossom, na sreću pa sam imala dovoljno sendviča i kafi kupljenih inače nikad ne bih uspela da pređem bez toga jer nema pauze, sva tri jedan za drugim, strašno bez milosti i bez mogućnosti savea. Sad ima još da se igra i iako me to raduje mislim da je trebalo da se priča završi na Shadaru kao na DS verziji (koju prevedenu englesku verziju uporedo igram). Bespotrebno se razvukla priča i pokvarila odličan završetak.

Last edited:
Bloomberg javlja da ce sklapanje novog Switch modela krenuti u julu, cilja se premijera oko septembra. Novi model ce [mozda ne odmah] zameniti redovni Switch, sa cenom "vecom od $300".

Misle da ce Nintendo najaviti ovaj model tik pre E3-a, da bi omogucili publisherima da lakse predstave svoje naslove.

Navodno najava bi trebala da bude ovih dana (možda čak i danas) a izlazak Septembar/Oktobar,
što bi značilo najavu 3-4 meseca pre izlaska revizije, dok je ranije uvek bila najava oko 2 meseca najviše pre izlaska revizije.

Inače ako stvarno izlazi revizija ove godine, dobre su šanse da i Zelda BotW 2 izađe ove godine uz reviziju.

Od tih 300 dolara polovina novca ce otici na Oled display :D

Ni blizu. Samsungov OLED ekran koji ide u iPhone 12 Pro [peak 1200nits] kosta $70 kad se kupuje u Apple kolicinama. Don't expect that.

Sony i drugi prave razne RGB OLEDe i naravno ima zilion varijacija AMOLED-a, Nintendo ce tradicionalno uzeti nesto jeftino.

Samsung Oled je jeftiniji nego ikada zato tipa sad i telefoni od oko 150e imaju Amoled a nisu Samsung telefoni.
Bio neki info (kada su prošli put izašle informacije za "Pro") da se Nintendu možda čak i više isplati trenutno da sada idu na OLED nego na IPS (ili za vrlo malu razliku u najgorem slučaju).

Last edited:
Navodno najava bi trebala da bude ovih dana (možda čak i danas) a izlazak Septembar/Oktobar,
što bi značilo najavu 3-4 meseca pre izlaska revizije, dok je ranije uvek bila najava oko 2 meseca najviše pre izlaska revizije.

Inače ako stvarno izlazi revizija ove godine, dobre su šanse da i Zelda BotW 2 izađe ove godine uz reviziju.
Nema teoretske sanse da BotW2 izadje ove godine,najranije mart 2022.
Nije im potrebna ta igra za prodaju konzole,a i ako izadje Switch pro u decembru u sta opet sumnjam imace vremena sa promocijom igara koje ce dobiti update za upgrade.

Mislim cak da ce i MK9 pre BotW2.A da ne pominjem to sto Odissey tim radi na novoj Donkey Kong 3D igri.

Nema teoretske sanse da BotW2 izadje ove godine,najranije mart 2022.
Nije im potrebna ta igra za prodaju konzole,a i ako izadje Switch pro u decembru u sta opet sumnjam imace vremena sa promocijom igara koje ce dobiti update za upgrade.

Mislim cak da ce i MK9 pre BotW2.A da ne pominjem to sto Odissey tim radi na novoj Donkey Kong 3D igri.

Ne vidim zašto nema šanse da izađe BotW 2 ove godine, na igri se radi oko 4 godine već, a govorimo o igri koja ima isti engine i gomilu aseta kao prva igra,
čak i iako ne izađe krajem godine, vrlo lako može izaći početkom sledeće.
Nije im potreban baš BotW2 za reviziju, ali Nintendo uvek voli da izbaci neku jaču igru uz reviziju, a šuškalo se da bi BotW2 mogao biti "Pro" launch igra.
E3 svakako nije daleko, trebalo bi da dobijemo trailer i bar godinu izlaska..

Pitanje je da li će MK9 uopšte izaći na trenutnoj Switch platformi, MK8D i dalje svaki kvarter proda po 1-2m..
Više izvora je reklo da se radi na novoj DK igri, ali ne zna se da li je 2D ili 3D i koji tim tačno radi osim da nije Retro (koji radi na Metroid Prime-i 4).

Last edited:
Bilo bi vrh da se BotW2 napravi tako da iskoristi snagu jače revizije.

Bilo bi vrh da se BotW2 napravi tako da iskoristi snagu jače revizije.
Tesko da ce biti Switch Pro ekskliuziva kad je igra najavljena odavno za redovni switch. Imace bolji framerate, poneke bolje graficke slajdere.... A mozda sve bude isto, samo DLSS podigne rezu u tv modu.

Osnovna verzije igara će i dalje da se prave za trenutni Switch, tako da će "Pro" uglavnom da gura jaču rezoluciju i bolji/jači FPS.
Mada, očekuje se da će biti nekih 3rd party igara koje će izaći samo za "Pro" reviziju..

Ako i bude "Pro" ekskluziva, biće ista situacija kao na new3DS-u da se mogu izbrojati na prste jedne ruke.

Tesko da ce biti Switch Pro ekskliuziva kad je igra najavljena odavno za redovni switch. Imace bolji framerate, poneke bolje graficke slajdere.... A mozda sve bude isto, samo DLSS podigne rezu u tv modu.

Nisam sigurno ni mislio da bude ekskluziva nego da demonstrira u nekoj meri mogućnosti Pro konzole.

Ne vidim zašto nema šanse da izađe BotW 2 ove godine, na igri se radi oko 4 godine već, a govorimo o igri koja ima isti engine i gomilu aseta kao prva igra,
čak i iako ne izađe krajem godine, vrlo lako može izaći početkom sledeće.
Nije im potreban baš BotW2 za reviziju, ali Nintendo uvek voli da izbaci neku jaču igru uz reviziju, a šuškalo se da bi BotW2 mogao biti "Pro" launch igra.
E3 svakako nije daleko, trebalo bi da dobijemo trailer i bar godinu izlaska..

Pitanje je da li će MK9 uopšte izaći na trenutnoj Switch platformi, MK8D i dalje svaki kvarter proda po 1-2m..
Više izvora je reklo da se radi na novoj DK igri, ali ne zna se da li je 2D ili 3D i koji tim tačno radi osim da nije Retro (koji radi na Metroid Prime-i 4).
Zato sto u zadnjih 5-10 godina niti jedna jedina zelda nije izasla u decembru.
Ako sepro pojavi za bozicne praznike najrealnije je da se Mario Kart 9 pojavi

Zato sto u zadnjih 5-10 godina niti jedna jedina zelda nije izasla u decembru.
Ako sepro pojavi za bozicne praznike najrealnije je da se Mario Kart 9 pojavi

Decembar nije spomenut, već su potencijalni meseci septembar-oktobar, meseci koji su spomenuti u Bloomberg izveštaju i za Switch "Pro" launch.

Inače Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl izlazi 19. novembra, dok Pokemon Legends: Arceus izlazi 28. januara.

Last edited:
Back
Top Bottom