Presao i ja danas ovo konacno. Odlicna igra. Meni se sedmica svidela a ovo je jos bolje. Nema nesto horora i jeze, al iskreno nema ga od treceg dela pa na ovamo

Samo kec me i dan danas zna iscimati, ponekad dvojka, a da i Veronica zna da bude creepy, al mainlane serijal od 3 pa nadalje je akcija sa primesama horora sto je OK in my book.
Vizuelno zna bas maestralno da izgleda. Oblasti su male i skucene, ali krcate detaljima. Dizajn neprijatelja odlican, a modeli su im bas vrhunski odradjeni. Zvuk takodje za medalju. Prica je luzly kao i uvek, al jos kao i ima nekog smisla kad predjes igru
Gameplay je najbolji deo svakako, dizajn nivoa je predobar, metroidvania feel je savrsen. Borba je dobra i veci deo igre zabavna. Tek pred kraj malo pocnu smarati neprijatelji koji upijaju previse metaka.
Btw najgori deo ubedljivo ono jezero i jebavanje stim. I naravno sto je pomenuo
@Yuka Sakazaki onaj zadnji puzzle sa kuglicom, znaci jebeni gamepad zamalo tresno o zemlju

A sto je najgore nije ni da mi trebala lova, al moralo se odraditi.
Sad da igru prelazim vise puta nema sanse, za mene jedan detaljan prelazak puna kapa
Krenuo sam malo da igram DLC super je za sada, Rose <3 Sutra cu to zavrsiti, pa se moja pauza od MMO-a zavrsava, mada mooozda ubacim The quarry sledeci preko reda, al videcemo
Sve u svemu RE 8 9/10
RE4 Remake u planu takodje, al nemere dve RE igre zaredom, makar i sa pauzom izmedju.