• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil VII.l.AGE

nov story mod ok, treće lice je očajno odrađeno. no, o5 capcom je to

jer da bi to ličelo na išta, morali bi da celu igru odrade od početka, tj. mehaniku igre, a to košta i onda bi DLC bio 60$ umesto 20$

Prelazim ponovo igru, jer sada imam onaj Dragon sa beskonachno municije. Nalozhen sam da se izhivljavam. Smorilo me shto nisam uspeo pobediti lutkicu za manje od minut i 40, uspeo sam za minut i 45. Pojma nemam kako da ubrzam to, ali okej... sledetji put.

Zaboravio sam retji da mi se jako svidja shto mogu razgledati concept art i 3D modele. Od uvek sam gotivio to u igrama, pa sam u Village pokupovao sve shto se mozhe i nakon toga razgledao.

Zna li ko koje oruzhje je najjache? Chisto da znam shta da budzhim kako bih uzeo infinite ammo za to.

Evo, preshao sam igru po tretji put, ovaj put za sat i lapo brzhe nego drugi. Sada sam uveren da bih mogao odraditi onaj Dashing Dad achievement kada bih zanemario sve sporedne stvari u igri. Na kraju sam na STAKE stavio infinite ammo, jeste da mi je trebalo more dukata da to odradim, ali vredelo je. Osetjao sam se overpowered sa Dragonom, ali ovo je sasvim nov trip.

No, samo bih da potvrdim da igra ima odlichan replay value. Danas tju po chetvrti put da je pochnem, a ne vidim naznake da tje mi dosaditi.

Evo, preshao sam igru po tretji put, ovaj put za sat i lapo brzhe nego drugi. Sada sam uveren da bih mogao odraditi onaj Dashing Dad achievement kada bih zanemario sve sporedne stvari u igri. Na kraju sam na STAKE stavio infinite ammo, jeste da mi je trebalo more dukata da to odradim, ali vredelo je. Osetjao sam se overpowered sa Dragonom, ali ovo je sasvim nov trip.

No, samo bih da potvrdim da igra ima odlichan replay value. Danas tju po chetvrti put da je pochnem, a ne vidim naznake da tje mi dosaditi.
to znaci da je ocena 10 cista. Ne mogu da razumem manju ocenu za igru koju si u nizu 3x presao

to znaci da je ocena 10 cista. Ne mogu da razumem manju ocenu za igru koju si u nizu 3x presao
Te stvari koje mi smetaju se uglavnom primete u prvom prelasku, koji je veoma bitan za utisak o igri. Sada kada protrchavam kroz igru, nebitno mi je da li mi je igra horor ili ne, igram da bih ubijao.

Te stvari koje mi smetaju se uglavnom primete u prvom prelasku, koji je veoma bitan za utisak o igri. Sada kada protrchavam kroz igru, nebitno mi je da li mi je igra horor ili ne, igram da bih ubijao.
Nema sta Gilenzi, spremi se za cetvorku. Kazu da je tek tu replay value izuzetan

Odluchio sam da odradim jedan casual speed run. Oruzhje - STAKE, naravno. Malo je retji da sam se osetjao kao bog na casual tezhini. Ne znam kako sam 2 puta za redom uspeo da umrem na istom mestu (onaj deo kod jezera kada pomerash plave, narandzhaste i bele ruchke), pogotovo jer nikada do tada nisam umro tamo, ali okej.

NARAVNO da nisam uspeo da ubijem lutkicu za manje od minut i 40 sekundi. Nejasno mi je shta radim pogreshno tamo, pogotovo kada sam juche imao najbolje spawnove lutkice. Odmah sam otrchao na sprat, pa desno i nashao je tamo. Sishao sam dole, pa desno i desno, nashao je, probo je. Odmah nakon toga na suprotnu stranu, nashao je, probo... i nije bilo dovoljno brzo. Nejasno mi je gde pravim greshke.

Takodje sam skapirao da je factory veoma kratka deonica u igri, iako na prvi pogled ne deluje tako. Sve u svemu, evo rezultata:

20230318223401_1.jpg

Snimi poziciju, pa radi restart sve dok ne uleti idealni spawn point. Meni je trebalo nekoliko pokušaja.

Snimi poziciju, pa radi restart sve dok ne uleti idealni spawn point. Meni je trebalo nekoliko pokušaja.
Ali... save je pre deonice s bebom, neshto ne bih da ponavljam taj deo. :ROFLMAO:

Presao i ja danas ovo konacno. Odlicna igra. Meni se sedmica svidela a ovo je jos bolje. Nema nesto horora i jeze, al iskreno nema ga od treceg dela pa na ovamo :D Samo kec me i dan danas zna iscimati, ponekad dvojka, a da i Veronica zna da bude creepy, al mainlane serijal od 3 pa nadalje je akcija sa primesama horora sto je OK in my book.

Vizuelno zna bas maestralno da izgleda. Oblasti su male i skucene, ali krcate detaljima. Dizajn neprijatelja odlican, a modeli su im bas vrhunski odradjeni. Zvuk takodje za medalju. Prica je luzly kao i uvek, al jos kao i ima nekog smisla kad predjes igru :D

Gameplay je najbolji deo svakako, dizajn nivoa je predobar, metroidvania feel je savrsen. Borba je dobra i veci deo igre zabavna. Tek pred kraj malo pocnu smarati neprijatelji koji upijaju previse metaka.

Btw najgori deo ubedljivo ono jezero i jebavanje stim. I naravno sto je pomenuo @Yuka Sakazaki onaj zadnji puzzle sa kuglicom, znaci jebeni gamepad zamalo tresno o zemlju :D A sto je najgore nije ni da mi trebala lova, al moralo se odraditi.

Sad da igru prelazim vise puta nema sanse, za mene jedan detaljan prelazak puna kapa :D

Krenuo sam malo da igram DLC super je za sada, Rose <3 Sutra cu to zavrsiti, pa se moja pauza od MMO-a zavrsava, mada mooozda ubacim The quarry sledeci preko reda, al videcemo :D

Sve u svemu RE 8 9/10

RE4 Remake u planu takodje, al nemere dve RE igre zaredom, makar i sa pauzom izmedju.

onaj zadnji puzzle sa kuglicom, znaci jebeni gamepad zamalo tresno o zemlju
Ahahahahahahha, kako sam ja tamo histerisao, pa to je bilo za snimanje. Kasnije kada sam dolazio tamo, prelazio sam bez mnogo muke, ali to prvo prelazhenje... bio sam na korak od odustajanja. Bilo je onih trenutaka kada bukvalno urlam u ekran ko balavac od 12 godina na 4 red bulla.
Meni je ubedljivo najgori deo ono napucavanje na kraju igre. Svaki prelazak mi je bio zabavan, ali shto sam blizhi kraju, to me vishe hvata jeza jer znam da moram da igram taj deo.

Mislis na Krisov segment ? Taj deo mi je trash indeed, ono nisanjenje laserom dok njih milion smaraju i prekidaju me :D
Svakako najbolji deo igre je pocetak do sredine, kao i vecina igara ovog tipa uvek pred kraj malo pocnu previse da divljaju sa akcijom, isti problem sam imao sa Evil within kec :D
Al i sa svim zamerkama jos uvek mi je 9/10, well done Capcom.

ono nisanjenje laserom dok njih milion smaraju i prekidaju me
Ubedljivo NAJGORI deo igre. Uvek me neka anksioznost pukne kada to moram da igram, bash me frustrira zhestoko. Kada se vratim kutji pretju josh jednom, ali znam da tju odgadjati prelazak samo zbog tog dela.
Nadam se da tje na zimu da padne neki popust, jer mi se jako igra chetvorka.

Back
Top Bottom