Bolje glasaj umesto što troluješ.fun fact, eufrat i timemaster imaju istu profesiju
timemaster, kanda, nije deformisan

Bolje glasaj umesto što troluješ.fun fact, eufrat i timemaster imaju istu profesiju
timemaster, kanda, nije deformisan
Opaaaa,znaci još ima nade za moju,kvota je odjednom odličnaRIP moje prognoze
Rekao sam 2023ca najranije uz Zeldu,i svi ste onda onako pricali gde super se prodaje nisu ludi itd.Ti si prvo predviđao launch uz Zeldu, ovo će ti u najboljem slučaju biti utešna nagrada![]()
? Ima nešto novo osim onog Pokemon leaka (koji vrlo lako može biti red herringRIP moje prognoze![]()
Pošto ne mogu da izdaju Delixe ediciju naknadno za novu konzolu kupovace ljudi svakakoViše je bilo leak-ova i naznaka prošle godine da će konzola izaći krajem prošle godine ili u prvoj polovini ove godine,
nego što trenutno ima naznaka da će novi Switch izaći ove godine.
Takođe, da novi Switch izlazi ove godine, sumnjam da bi Nintendo propustio priliku da Zelda TotK bude lauch naslov, odnosno ne bi izbacili novu Zeldu samo 5-6 meseci pre izlaska novog Switcha.
Takođe nema puno smisla najavljivati Switch 2 ubrzo nakon Zelda TotK izlaska.
Možda grešim, ali i dalje mislim da su mnogo veće šanse da izađe sledeće godine nego ove, recimo mart 2024.
Svakako bi trebalo bi da imamo nekih novih informacija/leak-ova nakon GDC-a..
? Ima nešto novo osim onog Pokemon leaka (koji vrlo lako može biti red herring)?
Pošto ne mogu da izdaju Delixe ediciju naknadno za novu konzolu kupovace ljudi svakako
Ima nešto za neki navodni leak iz fabrike da se sprema proizvodnja, ali imali smo slične leak-ve i prethodne dve godine..
A taj leak Pokemon, kaže da DLC koji "izlazi na zimu" izlazi uz novu Switch konzolu, a obzirom da zima počinje 21. decembra sumnjam da će Nintendo izbaciti konzolu u decembru.
Mart 2024. opet je tu realniji nego ova godina.
Slažem se za 3. mjesec 2024., zato sam tako i glasao
Nego imaš neki link za taj leak iz tvornice? Pretpostavljam nešto s kineskih foruma?
Grubb je nešto to komentirao, iako ne može ništa potvrditi, ali čuo je kao da će biti najava kasnije ove godine (što je u skladu s izlaskom u Q1 2024).
![]()
✂️ context
54 seconds · Clipped by IDontBeatGames · Original video "POKéMON WANT TO SLEEP WITH YOU | Last of the Nintendogs 086" by Jeff Grubb's Game Messwww.youtube.com
u "rumur" sam procitao da ce next gen hardwer biti. verovatno misle na ps4 pro snagu hahahahaMislim da je najzanimljivije kakav ce hardver biti unutra.
Ja bas nemam pojma sta da ocekujem.
Kapiram da ce opet da se kockaju sa nekim mizernim upgrade-om.
Ps4 pro snagu ako bude hibrid? Nema sanseu "rumur" sam procitao da ce next gen hardwer biti. verovatno misle na ps4 pro snagu hahahaha
ma to se ja zezam za ps4 ..samo je pisalo next gen snaga/hardwer mada ja u to neverujemPs4 pro snagu ako bude hibrid? Nema sanse