• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

Vec sam predlozio u samoj temi, ali iskulirano. Stoga, ova tema Gaming related videos thread, bolje da se pinuje jer ima dosta kvalitetnog video sadrzaja u vezi raznih igara, a ume da se zagubi u ostalim temama. Danke.

Ja sam to vec predlagao i za par slicnih tema, ali su me iskulirali ko kvalitetnog tonca na Areni...

Da li je moguće da se u prozoru za kucanje privatnih poruka, smajli prečica izbaci iz dodatnog menija? Ne mogu da kažem da me nervira, to je prejaka reč, ali uvek gubim neko vreme dok razmislim i pogledam zašto sada nema smajlija ovde na osnovnoj traci... A te smajlije, tj. picker smajlija, koristim kad hoću da nadjem neki novi koji bih iskoristio ili ako mi treba neki za koji ne znam "prečicu (tipa tipa : D )"
1674086013802.png

To ne bismo mogli reshiti bez nekog vetjeg cimanja oko promene templejtova, shto netjemo raditi.

Da li postoji neki način da se u filtere za pretragu ubaci opcija "nezaključani postovi"? Konkretno podforum sa malim oglasima bi možda bio pregledniji kada bi svi aktuelni oglasi mogli da se izdvoje od neaktivnih 🤔

Da li postoji neki način da se u filtere za pretragu ubaci opcija "nezaključani postovi"? Konkretno podforum sa malim oglasima bi možda bio pregledniji kada bi svi aktuelni oglasi mogli da se izdvoje od neaktivnih 🤔
Ne, ne postoji besplatna opcija za to, ali si mi dao ideju koju tju pokushati da implementiram. Netje biti to shto zhelish, ali mozhda pomogne.

Sviđa mi se rešenje, sad je dosta preglednije, hvala!

Inače, kako sam nabavio puno konzola u poslednje vreme, imam problem sa odabirom sta sledeće da igram, pa sam se nadao da će vaše liste top igara moći da mi pomognu u tome. Međutim, baš je nepregledno kad svako u svoj post postavi svoj spisak, više vremena provedem tražeći zajednički imenilac nego igrajući se :D da li ima šanse da takve teme imaju na početku nekakvu glasačku listu, gde bi svako mogao da glasa za već ponuđene igre (multiple choice) i ako želi da doda neku igru na spisak? Mislim da bi onda dobili i interesantnu statistiku kao što je npr. Omiljena Atari igra secret level foruma, i sl.

Inače, kako sam nabavio puno konzola u poslednje vreme, imam problem sa odabirom sta sledeće da igram, pa sam se nadao da će vaše liste top igara moći da mi pomognu u tome. Međutim, baš je nepregledno kad svako u svoj post postavi svoj spisak, više vremena provedem tražeći zajednički imenilac nego igrajući se :D da li ima šanse da takve teme imaju na početku nekakvu glasačku listu, gde bi svako mogao da glasa za već ponuđene igre (multiple choice) i ako želi da doda neku igru na spisak? Mislim da bi onda dobili i interesantnu statistiku kao što je npr. Omiljena Atari igra secret level foruma, i sl.
i mi bismo voleli da je forumski engine jedan pametni, lako upravljivi alat, ali možda je to ipak u nekom drugom domenu.

ovako "nasuvo", multiple glasanje bi zahtevalo da se prvo urade nominacije, a zatim uski odabir, koji bi opet možda izbacio neki hidden gem sa liste (da ne pominjem što su nominacije mukotrpan proces, gde malo ljudi zapravo učestvuje i vremenski se čeka dugo da se oforme kvalitetni podaci).
svakako budi malo strpljiv da se završi glasanje i objavi lista, koja će biti objedinjena.

Mislim da ne bi bila loša ideja da napravimo neki event od toga, pa da na svakih mesec ili više dana napravimo glasanje u stilu ovog koje trenutno radimo za igru godine, pa da se rangiraju igre.

Igra meseca, kao sto razni casopisi rade, misim da je taman jednom mesecno glasanje, da ne dosadi.

Ja sam zubar, nisam programer, meni je svako programiranje jako komplikovana stvar :D ali možda moje komplikovane ideje dovedu do toga da nekom padne jednostavnije rešenje na pamet :D pala mi je na pamet forma kakvu ima Facebook kad se napravi poll, gde onda može da se glasa za više stvari odjednom i svako može da doda još stvari na spisak za glasanje. Onda ne bi morali da se rade nominacije, nego bukvalno svi samo dodaju svoje glasove koji se sabiraju. Posle bi u komentarima mogli da ih obrazlažu, kao što već sad rade. Možda da u prvom postu bude linkovan eksterni sajt gde bi bila okačena ta lista ako već ne može direktno u forumu da se uradi? Neka Google docs forma, Survey monkey ili tako nešto pa da rezultati budu embedivani u prvom postu? Samo bacam ideje, pojma nemam da li su izvodljive :D

Imamo korisnike koji ne glasaju ni za igru godine, sumnjam da tje biti velik odziv za ovako neshto, iako bi bilo lepo.
Forum softver nije magichan, bilo bi potrebno napisati custom addon za glasanje i nominovanje, a to definitivno netjemo raditi.
Takodje smatram da niko iz moderacije i administracije nema bash vremena za neshto konstantno.
No, ne branimo nikome od chlanova da sedne i razmisli kako bi se to moglo realizovati sa google docs ili nechim slichnim. Videtjemo koliko tje biti zainteresovanih da se iscimaju u vezi toga.

Imamo korisnike koji ne glasaju ni za igru godine, sumnjam da tje biti velik odziv za ovako neshto, iako bi bilo lepo.
Istina, mozda ih mrzi da sve to pisu, ali, ako se recimo na kraju meseca napravi tema Igra meseca - Januar, i tu se vec napravi poll, sa svim igrama koje su izasle u januaru, onda korisnik treba samo da glasa za svoj izbor, to je jedan klik, verujem da bi vise njih to uradilo, nego sada kad trebaju da prave listu, takodje ne mora bas svaki clan foruma da glasa, nek glasa kome je zanimljivo i to je to...

Ja isto mislim da bi trebalo da napravis temu na kraju meseca

Back
Top Bottom