Bravo Makso. Dok mi spavamo, ti delash :3

Ne, ne postoji besplatna opcija za to, ali si mi dao ideju koju tju pokushati da implementiram. Netje biti to shto zhelish, ali mozhda pomogne.Da li postoji neki način da se u filtere za pretragu ubaci opcija "nezaključani postovi"? Konkretno podforum sa malim oglasima bi možda bio pregledniji kada bi svi aktuelni oglasi mogli da se izdvoje od neaktivnih![]()
da li ima šanse da takve teme imaju na početku nekakvu glasačku listu, gde bi svako mogao da glasa za već ponuđene igre (multiple choice) i ako želi da doda neku igru na spisak? Mislim da bi onda dobili i interesantnu statistiku kao što je npr. Omiljena Atari igra secret level foruma, i sl.i mi bismo voleli da je forumski engine jedan pametni, lako upravljivi alat, ali možda je to ipak u nekom drugom domenu.Inače, kako sam nabavio puno konzola u poslednje vreme, imam problem sa odabirom sta sledeće da igram, pa sam se nadao da će vaše liste top igara moći da mi pomognu u tome. Međutim, baš je nepregledno kad svako u svoj post postavi svoj spisak, više vremena provedem tražeći zajednički imenilac nego igrajući seda li ima šanse da takve teme imaju na početku nekakvu glasačku listu, gde bi svako mogao da glasa za već ponuđene igre (multiple choice) i ako želi da doda neku igru na spisak? Mislim da bi onda dobili i interesantnu statistiku kao što je npr. Omiljena Atari igra secret level foruma, i sl.
ali možda moje komplikovane ideje dovedu do toga da nekom padne jednostavnije rešenje na pamet
pala mi je na pamet forma kakvu ima Facebook kad se napravi poll, gde onda može da se glasa za više stvari odjednom i svako može da doda još stvari na spisak za glasanje. Onda ne bi morali da se rade nominacije, nego bukvalno svi samo dodaju svoje glasove koji se sabiraju. Posle bi u komentarima mogli da ih obrazlažu, kao što već sad rade. Možda da u prvom postu bude linkovan eksterni sajt gde bi bila okačena ta lista ako već ne može direktno u forumu da se uradi? Neka Google docs forma, Survey monkey ili tako nešto pa da rezultati budu embedivani u prvom postu? Samo bacam ideje, pojma nemam da li su izvodljive 
Istina, mozda ih mrzi da sve to pisu, ali, ako se recimo na kraju meseca napravi tema Igra meseca - Januar, i tu se vec napravi poll, sa svim igrama koje su izasle u januaru, onda korisnik treba samo da glasa za svoj izbor, to je jedan klik, verujem da bi vise njih to uradilo, nego sada kad trebaju da prave listu, takodje ne mora bas svaki clan foruma da glasa, nek glasa kome je zanimljivo i to je to...Imamo korisnike koji ne glasaju ni za igru godine, sumnjam da tje biti velik odziv za ovako neshto, iako bi bilo lepo.