• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Ponavljam HZD da bi presao ekspanziju. Na PS5 je odlicno iskustvo i DLC je stvarno dobar. Toliko sam detaljisao da sam postigao level 32 pre nego sto sam stigao do Sundoma, nisam ni napustio Nora lands a vec sam krenuo DLC. Sada sam lvl 42, odradio sam sve side questove u ekspanziji i kupio sva nova oruzja i super stealth armor. Vreme da zavrsim DLC pa pravac Meridian.

Posle toga Forbidden West.

Igrao sam juce Somerville nekih sat i po, dva i bolje da nisam. Bas sam se smorio, obozavam Limbo a narocito Inside, mozda sam zbog toga imao prevelika ocekivanja, ali nije to to. Cudno je iskustvo poprilicno jer je sve naizgled bolje, u sam "crtez" je ulozeno mnogo vise truda, vrlo je dopadljiva grafika + su animacije nabudzenije dobrano + sada moze da se hoda i po z osi po scenama, sto doprinosi imerzivnosti. Ali nekako nije to to, ne znam kako su uspeli ali je maksima "more is less" jaka sa ovim timom. Svega ima vise i sve je bolje ali je igra kao takva praznija i vrlo pati kad se uporedi sa prethodnicima.

Tamo je sve bilo zategnuto kao tambura, pogotovo Inside, gde je bilo minimum praznog hoda, sve i kad ga ima postoji neki detalj u pozadini kojim si zaokupljen. Ovde je suplje, nema propadanja u taj svet kroz ekran. Mozda se promeni, tek je pocetak ali ne obecava :(
Igrao ja sinoć nekih sat vremena, batalio. Ubiše me clunky kontrole, nemam ni živaca ni snage da se natežem, delete.

Nećeš se mnogo usrećiti obzirom da je lošija igra od keca, od mene 7/10 na natezanje. Priča je totalno bezveze. Gameplay vadi stvar jer je zabavan.
Postujem ali ja vise uzivam igrajuci Dying Light 2 nego Horizon Forbiden West

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Ma de lošija, bolja je igra u svemu od keca, sem možda priče, mada ni u kecu tu nije Bog zna kakvo remek delo...

Лошији од Zero Dawn-a? Мени је HZD лепо легао, чак сам и платину покупио.
Uzeo FW odmah day 1 ali posle predjene kampanje nisam se mnogo zadrzao uz igru, HZD sam uzeo platinu takodje ali FB me prilicno smorio.

Ukoliko budem nastavio Forbiden West, igracu ISKLJUCIVO main story misije. Ne planiram niti jedan jedini side quest da radim i ovo je prvi put u zivotu da to radim.

Ukoliko budem nastavio Forbiden West, igracu ISKLJUCIVO main story misije. Ne planiram niti jedan jedini side quest da radim i ovo je prvi put u zivotu da to radim.

Greška, odlične su sporedne misije ovde, i veoma raznovrsna.

Лошији од Zero Dawn-a? Мени је HZD лепо легао, чак сам и платину покупио.

Apsolutno postoje stvari koje su bolje, grafika, gejmplej tehnikalije, prekomplikovano je budzenje svega do besmisla.

Svet rekao bi ima više toga za istraživanje, level dizajn nekih pećina je sjajan, Tolnekovi ofc, epik random borbe sa nekim super velikim robotima etc

Znači u smislu tog apdejtovanja stvari igra je bolja ali to ti svakako ne trebam ja da ti potvrdim mogao si to da vidiš u bilo kojoj video recenziji pa i gejmplej trejleru realno.

Ono što nije bolje je iskustvo nastavka nove priče , prosto to je jako loše izvučeno iz bulje u svakom smislu. Ako mene jednog sekunda nije briga za jednog lika, jednu STVAR koja se dešava, ako satima moram da slušam neke beskrajne potpuno umobolne dijaloge koje mislim da je neka veštačka inteligencija izbacila a ne ljudi da su pisali i smišljali TO NE VALJA, ne valja iz ugla nekoga ko je uzeo igru day one i bio je zainteresovan za igru dovoljo da je izaberem umesto Elden Ringa holy shit

Sajd misije ovo popravljaju u izvesnom smislu ali opet ja ne mogu da upalim ovu igru i igram samo sajd misije, kako to funkcioniše, pa više od pola igrača u open world igrama izroka samo glavno i gasi igru, ja sam recimo tako odigrao prvi deo što mi je krivo inače

Sad to što će neko jednog dana za 5 plus godina da je pokupi za soma ili za dz na ps plus pa će biti super zadovoljan šta to mene briga, mislim opet ako je nekome igra samo proizvod za ubijanje vremena, može uvek da preskoči moje postove jer moj fokus nisu tehnikalije i tehnička ulickanost i pedatnost. Nemam pojma o tome i za takve stvari veoma rado čitam tudje postove da se informišem.

Što se tiče prvog Horajzona komentarisao sam i na EMU previše puta, nema potrebe više, u toj igri sam voleo sve i to mi je jedan od naslova po kojem ću da pamtim PS4 eru. Palio sam ga u više navrata i odigram par sati, jbg open world igre su mi obično preobimne da ih ponovo prelazim

Last edited:
Dugo nisam odigrao neku COD kampanju pa resih da izadjem na argentinsko trziste :D Uzeh Black Ops Cold War. Pezos oslabio u odnosu na dinar. 1 pezos je 0.7 dinara pa me je igra izasla 1800 rsd. Sunce ti igra je 220 gb. Morao sam skoro sve da pobrisem sa maleckog XSS-a :D

316038121_1134243103892054_6796709127879248585_n.jpg

Winter is coming, pravo vreme da se igra Skyrim.
Jebiga, nisam mogao da odolim pa se opet šunjam i iz senki rokam sa lukom i strelom. Ali sam ovog puta gušter :) Kad razmislim ovo bi bilo i najlogičnije, ko drugi da bude dragonborn, ako ne gušter?

Skyrim_20221116122617.png

Došao na red Ghost Song. Metroid klon sa, što je sada već podrazumevano, primenjenim souls mehanikama. Osim checkpoint sistema, levelovanja, corpse runa i generalne pogubljenosti kada su priča i svet u pitanju, ovde su se dosetili da dodaju ne samo jednu, već tri stamina mehanike. Jedna za melee napade, trčanje i dash, jedna nevidljiva u vidu pregrevanja oružja ako previše pucate, i jedna koja ograničava koliko možete da ispaljujete specijalne projektile.
Osim toga, radite sve što se i inače radi u jednoj metroidvaniji, terate u nekom pravcu dok ne naiđete na nepremostivu prepreku, terate na drugu stranu dok ne nađete nešto što će pomoći da prođete prethodnu prepreku, naiđete povremeno na bossa, i tako... Ok je igra, samo malo fali polisha. Neke stvari je prelako cheezovati i fast travel stanice su previše retko raspoređene pa ima dosta nepotrebnog backtrackinga.

Back
Top Bottom