• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

veceras resio da probam Nioh 2 koji je dosao u ps+ za novembar. Covece, koliko sam ja ispao iz ritma za ovakve igre. Bukvalno nemam vise strpljenja za sve ovo, da provodim vreme u buildu, gledam sta cu da eqipujem i da upgradujem itd…izgubio sam 10ak puta u prvoj misiji i odma je pao delete :D Prosto se divim sebi kako sam nekada uspeo da predjem Nioh keca i Sekiro. Bukvalno ne zelim nikada vise u zivotu da igram souls igre. Nemam vremena ni zivaca za ovo…

Gde radiš krejzi brate naš napaćeni?
Patim se brate u Sport Vision-u, ne znam gde bijem, jebu me uzduz i popreko...

Taman na vrijeme da se finansira novi Radeon u januaru.
Vec imam pare za grafulju, ovo se sad patim za oled, 4k monitor i nekog herman milera/ steelcase, ali videcemo kolko cu izdrzati...

Završio sam Psychonauts 2, pokidala igra. Onda sam probao malo Vampire Survivors, kad je već na gamepassu, zaglavio jednu partiju pola sata pa sam obrisao jer ne vidim poentu, i sada igram Metal: Hellsinger. Solidno je rokanje, pogotovo kada se uhodaš jer treba voditi računa o nekoliko stvari odjednom, beat, multiplier, reload, da ne primiš dmg... U suštini nije teško, ali je vrlo intenzivna igra, adrenalin radi samo tako 😄

hqdefault.jpg

Prešao Return to Monkey Island (Gamepass).

Baš sam imao lep povratak u mladost, stara dobra atmosfera je tu, a zagonetke su taman toliko zaguljene da te ne muče previše, a da opet stvore neki sense of accomplishment kad rešiš. Priča je zanimljiva, appropriate i ostavlja želju za novim delovima :D
Čak i artstyle postaje nezamenljiv deo igre posle desetak minuta.

Sve u svemu, svaka preporuka MI fanovima i p&c fanovima.
Obavezno birati hard mode, nema smisla ne iskusiti sve zagonetke :D

Prešao Return to Monkey Island (Gamepass).

Baš sam imao lep povratak u mladost, stara dobra atmosfera je tu, a zagonetke su taman toliko zaguljene da te ne muče previše, a da opet stvore neki sense of accomplishment kad rešiš. Priča je zanimljiva, appropriate i ostavlja želju za novim delovima :D
Čak i artstyle postaje nezamenljiv deo igre posle desetak minuta.

Sve u svemu, svaka preporuka MI fanovima i p&c fanovima.
Obavezno birati hard mode, nema smisla ne iskusiti sve zagonetke :D
Nisam nikad igrao monkey island a uvek sam ga imao na umu. Igrao sam masinarijum i broken sword, cak i neki sa ps1 koji se ne secam kako se zove iz tog zanra i obozavam ih. Tako da cu morati taj serijal posetiti!

Igrao sam juce Somerville nekih sat i po, dva i bolje da nisam. Bas sam se smorio, obozavam Limbo a narocito Inside, mozda sam zbog toga imao prevelika ocekivanja, ali nije to to. Cudno je iskustvo poprilicno jer je sve naizgled bolje, u sam "crtez" je ulozeno mnogo vise truda, vrlo je dopadljiva grafika + su animacije nabudzenije dobrano + sada moze da se hoda i po z osi po scenama, sto doprinosi imerzivnosti. Ali nekako nije to to, ne znam kako su uspeli ali je maksima "more is less" jaka sa ovim timom. Svega ima vise i sve je bolje ali je igra kao takva praznija i vrlo pati kad se uporedi sa prethodnicima.

Tamo je sve bilo zategnuto kao tambura, pogotovo Inside, gde je bilo minimum praznog hoda, sve i kad ga ima postoji neki detalj u pozadini kojim si zaokupljen. Ovde je suplje, nema propadanja u taj svet kroz ekran. Mozda se promeni, tek je pocetak ali ne obecava :(

Batman: Arkham Asylum, probao sam pre par godina na par sati ali iz nekog razloga nisam nastavio,
uzeo skoro Batman Trilogy za male pare na XsS i krenuo od Arkham Asylum, i dalje fenomenalna igra, od prezentacije, gameplaya i priče, čak se i grafički igra i dalje dobro drži, defintivno će se igrati Arkham City posle ove.

Subnautica - uopšte nisam mislio da moja kanta može da potera igru, ali sam prijatno iznenađen optimizacijom. Odlična igra za ljubitelje survival/crafting igara, "Opstanka", Žaka Kustoa, i Sunđerboba, a da (tehnički) nema horor elemenata.

Subnautica - uopšte nisam mislio da moja kanta može da potera igru, ali sam prijatno iznenađen optimizacijom. Odlična igra za ljubitelje survival/crafting igara, "Opstanka", Žaka Kustoa, i Sunđerboba, a da (tehnički) nema horor elemenata.
Odlichna igra, kada budesh duzhe igrao pishi u OVOM threadu.

Završio sam Hellsinger od onda. Solidna igra, lite Doom. Samo moram naglasiti da ne prelazite sve u jednom danu kao ja, nego pravite pauze. U toku noći sam imao onaj tetris efekat, samo što nisam slagao oblike nego nabadao beat. Mislim da mi je srce kucalo u onom ritmu, radio me adrenalin ceo dan 🤣

Sada mazim mačke u Pentimentu, mnogo opuštenija priča 😄

rdAKf5b.png

Inače, jedna od onih igara gde šta god da uradiš može da ispadne naopako tako da samo puštam da me vozi, pa šta bude. Svaki bitniji izbor ima jasne posledice, tako da očekujem da bude vrlo replayable 😄

Back
Top Bottom