Dinar po dinar pogachaBaš će se usreće sa tvojih 2 evra![]()

Dinar po dinar pogachaBaš će se usreće sa tvojih 2 evra![]()
Kako je to isto?Omega je butthurt jer sam ga izdominirao u onoj raspravi za hardver, pa me juri po forumu da se sveti, ali ajde da mu objasnim na sta mislim.
Smesno mi je svo ono prozivanje za pirateriju koje se desava na forumu, a onda ti isti ljudi odu i preko argetinske, turske ili koje vec veze kupe igru za par evra i onda oni kao gud boj, a ja bad boj, a to vam prakticno isto ko piraterija, jedan stepenik nize doduse![]()
Pa sta daje, 2,3 evra, a igra kosta 60 evra?Kako je to isto?
Ovamo centa ne dajes developerima a poredis to sa nekime ko gleda da jeftinije prodje ali ipak da koji dinar.
Dali bi se ti radovao da uopste ne budes placen ili da ti sa 100 mesta kapne po 100 dinara???
Meni nije legit ni koriscenje game pass-a, previse je to jeftino, a i tu su razni radili razne kombinacije da bude cak i JOS jeftinije, ali ne krivim ja nikog, siromasna smo mi zemlja i moramo da se snalazimo, ali nemojte da mi izigravate Svetu Mariju, osim ako ne placate igre 60 - 70 evra po komadu.Tom logikom svi koji koriste konzole odavde nisu legit, s obzirom da svi koristimo USA/UK naloge.
A ti si do sad koliko igara kupio po punoj ceni?2, 3 evra je nista...
Za nekoga ko tvrdi da moze sa 200€ mesecno da prezivi mnogo mi se ti razbacujes sa 60-70€ igrama,tom logikom ti bi trebao da ides u prodavnicu i kazes fino popust na meso? ne ne gospodjo molim punu cenu.Pa sta daje, 2,3 evra, a igra kosta 60 evra?
Mnogo ce da ga nahrani, kilo 'leba sto moze da kupi za te pare... nije isto, ali se ni ne razlikuje puno.
Meni nije legit ni koriscenje game pass-a, previse je to jeftino, a i tu su razni radili razne kombinacije da bude cak i JOS jeftinije, ali ne krivim ja nikog, siromasna smo mi zemlja i moramo da se snalazimo, ali nemojte da mi izigravate Svetu Mariju, osim ako ne placate igre 60 - 70 evra po komadu.
Ovo!Cak i 2-3€ je ipak nesto,da ne krenem u diskusiju da neke igre nisu vredne ni 20€ a ne 60-70€