• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Akcijske ponude igara i pretplata (Steam/GOG/Epic/PSN/XBL...)

Nisam rekao da im dajem neko bogatstvo već neki dinar. Da im ne znači kada mnogi ljudi kupe po ovoj ceni, ne bi ni stavljali tu cenu.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ne skidam igre za PC sa torrenta već godinama, jedino romove za konzole piratizujem.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Omega je butthurt jer sam ga izdominirao u onoj raspravi za hardver, pa me juri po forumu da se sveti, ali ajde da mu objasnim na sta mislim.
Smesno mi je svo ono prozivanje za pirateriju koje se desava na forumu, a onda ti isti ljudi odu i preko argetinske, turske ili koje vec veze kupe igru za par evra i onda oni kao gud boj, a ja bad boj, a to vam prakticno isto ko piraterija, jedan stepenik nize doduse :D

Bogami, ja sam zahvalan Epicu što mi je dao Inside džabe da probam, pa sad znam da ne bacam ta dva evra u bunar 🙂

Omega je butthurt jer sam ga izdominirao u onoj raspravi za hardver, pa me juri po forumu da se sveti, ali ajde da mu objasnim na sta mislim.
Smesno mi je svo ono prozivanje za pirateriju koje se desava na forumu, a onda ti isti ljudi odu i preko argetinske, turske ili koje vec veze kupe igru za par evra i onda oni kao gud boj, a ja bad boj, a to vam prakticno isto ko piraterija, jedan stepenik nize doduse :D
Kako je to isto?
Ovamo centa ne dajes developerima a poredis to sa nekime ko gleda da jeftinije prodje ali ipak da koji dinar.
Dali bi se ti radovao da uopste ne budes placen ili da ti sa 100 mesta kapne po 100 dinara???

Tom logikom svi koji koriste konzole odavde nisu legit, s obzirom da svi koristimo USA/UK naloge.

Kako je to isto?
Ovamo centa ne dajes developerima a poredis to sa nekime ko gleda da jeftinije prodje ali ipak da koji dinar.
Dali bi se ti radovao da uopste ne budes placen ili da ti sa 100 mesta kapne po 100 dinara???
Pa sta daje, 2,3 evra, a igra kosta 60 evra?
Mnogo ce da ga nahrani, kilo 'leba sto moze da kupi za te pare... nije isto, ali se ni ne razlikuje puno.
Tom logikom svi koji koriste konzole odavde nisu legit, s obzirom da svi koristimo USA/UK naloge.
Meni nije legit ni koriscenje game pass-a, previse je to jeftino, a i tu su razni radili razne kombinacije da bude cak i JOS jeftinije, ali ne krivim ja nikog, siromasna smo mi zemlja i moramo da se snalazimo, ali nemojte da mi izigravate Svetu Mariju, osim ako ne placate igre 60 - 70 evra po komadu.

de2f1a457fe4f17a99c939585c5e8c49.jpg

Znači nelegalno torrent ili legalno 70€ po igri. Ništa između, ništa labavo. :ROFLMAO:

ko kaze da jesam, kupio sam samo tri originala u zivotu, deus ex, battlefield neki i diablo 3, sve fizicka izdanja.

Ubisoft+ besplatan mjesec dana

Full Throtle Remastered + Alien vs Predator collection + KOTOR + Jedi Academy za 1$

Takodje se za 8,5 eura mogu dobiti uz ovo i Day of the Tentacle remastered i Grim Fandango remastered.

Pa sta daje, 2,3 evra, a igra kosta 60 evra?
Mnogo ce da ga nahrani, kilo 'leba sto moze da kupi za te pare... nije isto, ali se ni ne razlikuje puno.

Meni nije legit ni koriscenje game pass-a, previse je to jeftino, a i tu su razni radili razne kombinacije da bude cak i JOS jeftinije, ali ne krivim ja nikog, siromasna smo mi zemlja i moramo da se snalazimo, ali nemojte da mi izigravate Svetu Mariju, osim ako ne placate igre 60 - 70 evra po komadu.
Za nekoga ko tvrdi da moze sa 200€ mesecno da prezivi mnogo mi se ti razbacujes sa 60-70€ igrama,tom logikom ti bi trebao da ides u prodavnicu i kazes fino popust na meso? ne ne gospodjo molim punu cenu.
Cak i 2-3€ je ipak nesto,da ne krenem u diskusiju da neke igre nisu vredne ni 20€ a ne 60-70€

Pa meni nije uporedivo ako je cena igre 60e, da platis 3 evra, kapiram 20ak evra bi bilo pomoz boze, zaista mislim da oni nemaju neku zaradu sa tih 3 evra po igri, cak i ako dosta ljudi uzme tako... naravno bolje neko piraterija, ali nemas sad pravo da se busas u prsa sto si platio igru 3 evra, a kosta 60 evra i da podozrivo gledas pirate, to mogu samo oni koji plate nesto konkretnije... u tome je cela poenta, da se ne filozofiramo do sutra, mislim da sam bio jasan.

Mislim da se nije nijednom desilo da na alternativnom Store-u igra košta 2-3€ dok je na 'zapadu' 60€.

Back
Top Bottom