• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Akcijske ponude igara i pretplata (Steam/GOG/Epic/PSN/XBL...)

Pa meni nije uporedivo ako je cena igre 60e, da platis 3 evra, kapiram 20ak evra bi bilo pomoz boze, zaista mislim da oni nemaju neku zaradu sa tih 3 evra po igri, cak i ako dosta ljudi uzme tako... naravno bolje neko piraterija, ali nemas sad pravo da se busas u prsa sto si platio igru 3 evra, a kosta 60 evra i da podozrivo gledas pirate, to mogu samo oni koji plate nesto konkretnije... u tome je cela poenta, da se ne filozofiramo do sutra, mislim da sam bio jasan.
A ko se uopšte busa u prsa? :unsure: Ti si započeo ovu diskusiju sledećim komentarom 👇i to kao odgovor na Simketov post za akciju na Steam-u na kojoj je cena Inside-a sa 19,99€ spuštena na 1,99€.
Baš će se usreće sa tvojih 2 evra :D

Uzeh trial za Amazon prime gaming.

Trenutno dostupne igre koje se mogu uzeti: Assassin's Creed: Origins (Ubisoft client), Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY (GOG), Football Manager 2022 (Epic)

U ponedeljak ce biti dostupne: Fallout 76, Middle-Earth: Shadow of War, Total War: Warhammer 2, Glass Masquerade: Origins, Loom, Hero’s Hour and Horace

Šteta što ne nude Steam ključeve.

Ubisoft, Epic, Amazon... Brrr koliko gadosti na jednom mjestu. 🤣
Evo za Fallout 76 mora da se promijeni region na Microsoft Store da bi uopšte mogao da se aktivira. A vele Shadow of War će tek biti dostupan za dva dana :ROFLMAO:

Na Steamu veliki popust za Assassin's creed franšizu. Ako uzmete AC: Oddyssey Gold edition (18 eura), pored svih većih DLC-ova dobijate AC III: Remastered gratis. Uzeo sam i namjeravam da probam igru i na Linuxu sa Protonom.

Resident evil 2 remake takođe je na velikom popustu na https://us.gamesplanet.com/game/resident-evil-2-biohazard-re-2-steam-key--3692-1

9 eura je obična verzija a Deluxe je 11 eura.

Dobar bundle na Fanatical za male pare (Blasphemous i još ponešto). Navodi se da sve igre dobro rade na Steam decku

Jbm ti, vuče me da uzmem tear 9.83 iako sigurno znam da nikada ove igre neće doći na red da ih cele odigram, a imao sam plan da to uradim još od pre 20 godina...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom