• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Akcijske ponude igara i pretplata (Steam/GOG/Epic/PSN/XBL...)

Juče je The Witcher serijal napunio 15 godina. 🥳 Tim povodom na GOG-u je The Witcher: Enhanced Edition trenutno free, a druge dve igre iz serijala su na popustu od 80 i 85%, a CP2077 na 50%. Akcija traje do 03.11.

Takođe, CDPR je ovom prilikom objavio i da se radi na remake-u prve igre i to u Unreal Engine-u 5! 🔥

In celebration of the birth of The Witcher, CD PROJEKT RED announced the REMAKE of the original title!

The project, previously referred to by the codename "Canis Majoris" during the studio’s Strategy Update earlier in October, will be a modern reimagining of the first part of The Witcher Trilogy. It will be built from the ground up using Unreal Engine 5 technology, and will use the toolset CDPR is creating for the new Witcher saga. The project is currently in the early stages of development at Fool’s Theory — a game development studio specializing in role-playing games. The team employs numerous veteran developers who previously worked on The Witcher 2: Assassins of Kings and The Witcher 3: The Wild Hunt. In addition, CD PROJEKT RED is providing full creative supervision.

W1_Remake_TeaserArt_v0014.png

Koliko ja vidim, samo je Gwent i DLC free...

Edit

Tek sad vidim da mi je vec u biblioteci, od ranije...

Free, a ekspanzija na popustu još par dana. Ja sam corwdfundovao, neću čitati detaljno dok nemam fizičke kopije, tako da nemam detlajno mišljenje formirano još. Ali površno: za fanove Dungeon Keepera, ovo je najbolje implementirana RPG varijanta. Veoma pametno, zabavno, unikatno i kreativno.

Jeste ali imao sam problema da pokrenem tu GoG verziju. Igra ne radi dobro. Mada slazem se da je kultna pc igra,jedna od prvih koje sam igrao na PCju.

Ovi Bandai Namco su stvarno postali hoštapleri. Ne znam ko ovo još radi od velikih publishera, ali meni na Steam wishlisti jedino njihove igre kada imaju popuste povećaju standardnu cenu za 30% procenata pa onda na to kao ide popust 50, 75 ili 85%...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Očigledno nije. Imam Tekken 7 i Dark Souls Remastered od njihovih igara i kada je popust na tim igrama osnovna cena je znatno veća. Mislim i da sam umanjio povećanja osnovnih cena kada sam napisao 30%.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

znaci pokupili fore od nas :D
inace, kakvo vreme doslo, kad u prodavnici nadjem nesto od namirnica na akciji 50%, e to je ista ona cena koja je pre rata u Ukrajni bila redovna cena...

Back
Top Bottom