• Dragi ÄŤlanovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da proÄŤitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridrĹľavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🏀Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Naravno da se stakleni Nedić povredio, prvi malo jači duel i odmah gotovo, ja ne znam kako je on i dalje profesionalni košarkaš kad je stalno povređen i Pešić je lud što ga je poveo, dosta se kockao, a pogotovo su ludi u Zvezdi što su ga uzeli.
Jedina dobra vest je što se Lučić oporavio i moći će da igra protiv Poljske, pa nije on ko stakleni Nedović.

Ove sudije počele i da povređuju igrače :D

Last edited:
Najverovatniji put Pešićeve čete – u osmini finala sa Hrvatskom, Italijom ili Ukrajinom, u četvrtfinalu sa Turskom ili Francuskom, a u polufinalu sa Slovenijom.
Grcka bi cekala u finalu.

Ako sve bude po proracunu, ceka nas uzasno tesko cetvrfinale protiv Francuske, koje je Slovenija jedva dobila malopre...

Last edited:
Jebote kakva simultanka Doncica. Od Drazena Petrovica se nije pojavio ovakav vunderkind. Zaista se nadam da cemo uspeti nekako da ga ogranicimo u eventualnoj utakmici.

Poljaci tuku i kad je 30 razlike u nasu korist...
Nista, dobismo ubedljivo tekmu, opet me odusevio Micic kako brzo i sigurno igra, brzo razmislja, brzo se oslobadja lopte, on i Jokara dominiraju.
Sjajan je bio i Milutinov, Lucic igrao posle povrede, kao i Marinkovic, ohrabrujuce.

Sad u osmini finala idemo na Italiju, igrali smo sa njima skoro pripremnu utakmicu, gde smo vodili celu tekmu, ali se opustili pri kraju, pa je bilo cak i gusto, ali sad ocekujem sigurnu pobedu.

Cetvrtfinale, idemo na pobednika Turska - Francuska

Polufinale, skoro sigurno Slovenija

i finale Grcka ili eventulano Nemacka, Litvanija, Spanija.

Screenshot_1.png

Slovenija ce, posle teske grupe, odmoriti malo (mozda bolje reci, laganije meceve imati) do polufinala. Bas bi cudo bilo da imaju problema sa Belgijom i Ukrajinom/Poljskom. Doncicu ce to dobro doci, sigurno se potrosio u grupi.

Nisam siguran koliko je korektno od Jokica sto ne daje izjave za medije. Ne dolazi na konferencije i uopste ne saradjuje sa novinarima. Taj njegov "rat" sa nasim medijima traje odavno. Mislim da se i u Kini 2019 tako ponasao. Da li je razlog sto su ga pojedini stavljali na stub srama kada se 2 puta nije odazivao u drzavni tim?

Jokic se retko pojavljuje u medijima i to nije nesto sto mu prija. Ne znam zasto ga onda treba presingovati da to i radi? Ne vidim kako je to neka velika stvar. Pogotovo kad znamo kakvi su mediji....

Jokic se retko pojavljuje u medijima i to nije nesto sto mu prija. Ne znam zasto ga onda treba presingovati da to i radi? Ne vidim kako je to neka velika stvar. Pogotovo kad znamo kakvi su mediji....

Bez obzira, kao clan reprezentacije trebao bi nekada da da izjavu. Mislim da je to i deo njegovog posla. Zamisli sada Djokovica ili nekog drugog koji kulira novinare

Jokic nema problema da daje izjave u NBA. Najverovatnije se radi o tome da je u "ratu" sa nasim medijima zbog clanaka koji su pisani dok je odbijao pozive repke.
Tesko da mu je baaas problem, u onom delu pred izlazak na parket, u 20ak sekundi da da neku standardnu izjavu.
Al na kraju krajeva, sasvim nebitna stvar.

Decko nema socijalne mreze, u nba vrv mora jer pise u ugovoru. Mi nismo Ameri i meni je to totalno ne bitna stvar. pa oni uzimaju izjave i na poluvremenu. Boli me uvo ne mora nikad da izadje pred medije dokle god se bori za reprezentaciju... Ko hoce odlicno, ko nece opet dobro... Ni ja ne bih davao izjave za ove nase govnare, koji samo traze neku kavgu da zaprze corbu. Cast izuzecima..

Back
Top Bottom