Pa rekli su nece izlaziti dok je rata u Ukrajni,tj sa desavanjima u svetu nisu hteli da rizikuju cancelOblakoder skocio sa oblakodera.
Nema nikakvih vesti o Front mission 1 remake-u![]()
Zar to nije Advance Wars?Pa rekli su nece izlaziti dok je rata u Ukrajni,tj sa desavanjima u svetu nisu hteli da rizikuju cancel
Pobrkao sam loncice,ali kapiram da i FM1 nece iz istog razlogaZar to nije Advance Wars?
Pet godina ne mogu da ubace drugu temu sem bele i crne. Ali zato denuvo mogu.Definitivno moja poslednja nintendova konzola.

Kako da nijeDefinitivno moja poslednja nintendova konzola.
U ovoj eri nisam iznenadjen nicim. Kao i svi prilicno sam oguglao. Ali brate preterase em su najgori sa tehnoloske strane em su preuzeli sve negativne stvari od drugih kompanija.Jedno od ta 2 donosi pare. Iznenadjen sam da si iznenadjen![]()
Kupi Switch i ne emulirajUmjesto da razvijaju jake konzole oni razvijaju zastitu protiv emulacije. Genijalci.
Kupi Switch i ne emuliraj
Pa brate,ja sve razumem ali ne hejt negativni prema kompaniji koja hoce da zaradi pare na POSLEDNJOJ generaciji.Tu je odavno (skuplja prasinu) i svi udarni naslovi. Ali hocu i da emuliram.