A kako sebi otvaram alerts?@2CR4ZY
CTRL + ENTER je slanje poruke.
josh par shortcut-ova:
M - otvarash Your Account meni
, - otvarash meni za poruke
. - otvarash alerts meni
da se nadovezem, double tap na svaki od ova tri, otvaraju se acc, poruke i alerts kao prozori, ne samo meniji@2CR4ZY
CTRL + ENTER je slanje poruke.
josh par shortcut-ova:
M - otvarash Your Account meni
, - otvarash meni za poruke
. - otvarash alerts meni
kod mene je danas to slučaj isto. verujem da je do hosta, sačekaćemo još dan dva, pa reagujemo...
Po meni, pozheljno je da se pravi nova tema za oglase. Nismo bash ljubitelji pile up tema, a nismo bash ni u fazonu da neko koristi forum kao oglasnu tablu.Ako moze ova tema da se iskoristi i za pitanja u vezi foruma,
kad hocu da dodam novi oglas, da li smem da pravim novu temu,
iako vec imam jednu aktivnu, ili moram u tu vec postojecu temu da dodam oglas?
Posto naziv teme ne moze da se edituje, pa mi je malo glupo da tu dodam nove stvari koje prodajem,
a koje nemaju veze sa nazivom teme.
Da, to je najvetji problem. Sve shto zahteva ruchnu proveru pa dodavanje netje itji bash najbolje zbog nedostatka vremena volonteraOvo zahteva ručnu proveru od strane admina/moda, pa možda nije idealno rešenje, ali eto ideje.
Neka ti ljuba prosledi onu piksel kolekciju što je držao na starom forumuEvo predloga koji mi je pao na pamet: Da se na forum dodaju trofeji za igračke konzole koje imamo u kolekciji.
Jedna verzija konzole - jedan trofej.
Da postoji jedan verifikacioni thread, gde se postavi originalna fotografija konzole sa natpisom gde piše nick, a mod/admin proveri i dodeli trofej na profilu koji odgovara toj konzoli.
Ovo zahteva ručnu proveru od strane admina/moda, pa možda nije idealno rešenje, ali eto ideje.
Kakvu piksel kolekciju? Neki potpis?Neka ti ljuba prosledi onu piksel kolekciju što je držao na starom forumu![]()