• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

Ne znam dal je do mene, zadnjih par dana i danas, kad god otkucam poruku i posaljem, ceka se od par do 5 sekundi da se poruka posalje?

kod mene je danas to slučaj isto. verujem da je do hosta, sačekaćemo još dan dva, pa reagujemo...

Ako moze ova tema da se iskoristi i za pitanja u vezi foruma,
kad hocu da dodam novi oglas, da li smem da pravim novu temu,
iako vec imam jednu aktivnu, ili moram u tu vec postojecu temu da dodam oglas?
Posto naziv teme ne moze da se edituje, pa mi je malo glupo da tu dodam nove stvari koje prodajem,
a koje nemaju veze sa nazivom teme.

Ako moze ova tema da se iskoristi i za pitanja u vezi foruma,
kad hocu da dodam novi oglas, da li smem da pravim novu temu,
iako vec imam jednu aktivnu, ili moram u tu vec postojecu temu da dodam oglas?
Posto naziv teme ne moze da se edituje, pa mi je malo glupo da tu dodam nove stvari koje prodajem,
a koje nemaju veze sa nazivom teme.
Po meni, pozheljno je da se pravi nova tema za oglase. Nismo bash ljubitelji pile up tema, a nismo bash ni u fazonu da neko koristi forum kao oglasnu tablu.

Dakle, slobodno pravi nove teme za nove stvari koje bi da prodajesh.

Primetio sam danas da neće na telefonu da otvori forum ako se koristi mobilni internet. Probao Brave i tapatalk.
Kad se koristi wifi, radi kako treba.
Screenshot_2022-07-28-17-51-27-093_com.brave.browser.jpg
Screenshot_2022-07-28-17-50-57-514_com.quoord.tapatalkpro.activity.jpg

nekima se povremeno dešava, i nema pravila, da li je standardni ili mobilni net... nažalost, nismo uspeli da dokučimo šta je razlog.

Evo predloga koji mi je pao na pamet: Da se na forum dodaju trofeji za igračke konzole koje imamo u kolekciji.

Jedna verzija konzole - jedan trofej.

Da postoji jedan verifikacioni thread, gde se postavi originalna fotografija konzole sa natpisom gde piše nick, a mod/admin proveri i dodeli trofej na profilu koji odgovara toj konzoli.

Ovo zahteva ručnu proveru od strane admina/moda, pa možda nije idealno rešenje, ali eto ideje.

Evo predloga koji mi je pao na pamet: Da se na forum dodaju trofeji za igračke konzole koje imamo u kolekciji.

Jedna verzija konzole - jedan trofej.

Da postoji jedan verifikacioni thread, gde se postavi originalna fotografija konzole sa natpisom gde piše nick, a mod/admin proveri i dodeli trofej na profilu koji odgovara toj konzoli.

Ovo zahteva ručnu proveru od strane admina/moda, pa možda nije idealno rešenje, ali eto ideje.
Neka ti ljuba prosledi onu piksel kolekciju što je držao na starom forumu :D

Ne bi imali problema admini, vise bi mrzelo ljude da slikaju konzole nego admine da verifikuju. Iovako je 80% konzola po tavanima,ostavama,podrumima. 😁

Back
Top Bottom