• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Skeniranje gaming materijala

Opa, "better than Mario Kart 64", nisam znao ni da postoji taj racing, a kamo li da neko smatra da je bolje od MK64.

Ja sam Didija igrao pre Mario Karta 64 i da slazem se meni licno je bolji, ali to nije naslo na razumevanje kod hc fanova pa sam cesto bio izvredjan zbog blasfemije.

Bolji je samim tim jer ima odličnu singl plejer kampanju. Za multi je MK64 bog otac zna se. I ja sam uzeo Didi jer sam uzimao sve Rare igre a MK64 mi je tad delovao kao striktno igra za multi pa mi nije bilo privlačno jbg.

Imam sad jednog ortaka koji dolazi kod mene isključivo da igramo MK64 što je bizarno jer ga ni on ni ja nismo igrali pre toga.

Bolji je samim tim jer ima odličnu singl plejer kampanju. Za multi je MK64 bog otac zna se. I ja sam uzeo Didi jer sam uzimao sve Rare igre a MK64 mi je tad delovao kao striktno igra za multi pa mi nije bilo privlačno jbg.

Imam sad jednog ortaka koji dolazi kod mene isključivo da igramo MK64 što je bizarno jer ga ni on ni ja nismo igrali pre toga.
Verujem mi smo uglavnom picili SP ja i buraz, secam se da smo uzeli od nekog lika iz oglasa polovan za 50dem-a u to vreme lol

Edit. Jes' mali offtopic ali i dan danas ne mogu da verujem da je Nintendo pristao da proda Rare :(((

Nisam nikada stigao u trci zadnjeg bosa. I dalje ne znam šta je fora, glupo mi da pogledam rešenje...Mada skoro sam počeo kampanju al nisam odvozao do kraja

Ulovio konačno neke Retro Mags.

Opaoodo.jpg

Ko želi da ih izlista evo oba broja za dl

Sećam se kad su jedno vreme ovi časopisi mogli da se nađu kod uličnih prodavaca i svi su ih imali brdo po OK cenama. Ali jbg to je baš kratko trajalo.

Tako je , recimo imao sam EGM broj jedan unazad pre ovog sa Tomb Raiderom na naslovnoj. Opsežan N64 Coverge, ključan broj za mene.

Pored toga i razne Engleske sam zabo po broj tu i tamo većina nepoznata ili sam prosto zaboravio naslove. Šteta neke bi baš voleo da uspem da nadjem i izlistam, uglavnom su pokrivali sve za konzole i pc 96-99 u tom nekom periodu sam uzimao

Imao sam i po koji N64 Only a PSX only magazina je bilo najviše na ulici medjutim nisam ih uzimao jer kao nisam imao konzolu pa bi mi samo bio rovac.

Prva rechenica... ispada da je kompanija Sega izashla prvo na Dreamcast konzoli. :D Dakle, ja bih ovako: "Igra, koja je najpre izashla na Dreamcast konzoli, a sada nam stizhe na PlayStation 2 konzolu, nam dolazi iz kompanije Sega..."
Takodje ne kapiram odluku da se slovo LJ deli na dva reda, ali to nije do tebe Chodex.
Tjete kao "tje te". :D

No okej, ne bih mnogo da zameram jer si tada, ako se ne varam, imao oko 15-16 godina. Plus su mnogi domatji gejming chasopisi imali slichne probleme. Nije bilo samo do pisaca, vetj i do urednika, lektora i ostalih u redakciji.

Svaka chast shto si umeo napisati kratak opis, ja bih se patio kada bih morao igru opisati u par rechenica.

Prva rechenica... ispada da je kompanija Sega izashla prvo na Dreamcast konzoli. :D Dakle, ja bih ovako: "Igra, koja je najpre izashla na Dreamcast konzoli, a sada nam stizhe na PlayStation 2 konzolu, nam dolazi iz kompanije Sega..."
Takodje ne kapiram odluku da se slovo LJ deli na dva reda, ali to nije do tebe Chodex.
Tjete kao "tje te". :D

No okej, ne bih mnogo da zameram jer si tada, ako se ne varam, imao oko 15-16 godina. Plus su mnogi domatji gejming chasopisi imali slichne probleme. Nije bilo samo do pisaca, vetj i do urednika, lektora i ostalih u redakciji.

Svaka chast shto si umeo napisati kratak opis, ja bih se patio kada bih morao igru opisati u par rechenica.

Imao sam 17 godina. Sinoc sam procitao i rekoh u sebi:" U jbote, dobar sam bio" :D

Pozdrav ljudi! Moze li neko da okaci link za preuzimanje skenova poslednjih pet brojeva Bonusa (brojevi 36-40)? Mile je okacio link za prvih 35, pa ako ima neko i za preoatale brojeve? Hvala puno unapred!

@Borko

Ево изволите теже доступних задњих 5 бројева Bonus-a:

Ево и фолдера од @Mile88 са првих 35 бројева:

Last edited:
@Borko

Hvala puno na brzom odgovoru i pomoci! :)

@Borko

Последња четири линка из ове теме не могу да отворим. Могу ли нови линкови? Мислим на бројеве 37, 38, 39 и 40.

Last edited:
Back
Top Bottom