vanjica24
Well-known member
- Reaction score
- 193
Ne znam, igrala sam kratko, 15ak min samo.Standardica Pokémon igra, skupi ih sve ili nešto novo?
Sent from my J9110 using Tapatalk
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Ne znam, igrala sam kratko, 15ak min samo.Standardica Pokémon igra, skupi ih sve ili nešto novo?
Standardica Pokémon igra, skupi ih sve ili nešto novo?
? dzabe se nadam 3ds verziji 
The Legend of Zelda: Majora's Mask comes to Nintendo Switch for Nintendo Switch Online + Expansion Pack members in February!
Kako to trial? Igra ima trial verziju koja je vremenski ogranicena?Zavrsio sam Toad Treasure Tracker. Odlicna igra u okviru 3 +1 episode od nekih 70ak levela. Super sam se zabavio i uspeo da zavrsim pre isteka game triala.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Misliš, najgoroj verziji?pretpostavljam N64 verzija? dzabe se nadam 3ds verziji
![]()

Ne plaćaš dovoljno skupi onlineSta znaci ovo expansion pack? Online sam preplatnik pa sam pokusao da probam Banjo Kazooie i pokazuje mi n64 kontroler kao expansion pack.
Kako to trial? Igra ima trial verziju koja je vremenski ogranicena?

neeeeee, zahvaljujuci tim verzijama, ja sam napokon uzivao i u MM i u OoT, nisu mi na keca legle N64 igreMisliš, najgoroj verziji?![]()

Misliš, najgoroj verziji?
Jel znas koje jos igre imaju Trial verzije?tako je. 7 dana i uspeo sam da je zavrsim.
@ljubomir Pazi molim te, nije dovoljna online preplata vec treba expension pack da bi igrao STA? Banjo Kazooie star 20+godina!
![]()
Jede Nerrel malo ono sto se ne jede.
Jel znas koje jos igre imaju Trial verzije?
Izvini, ne razumem onda kako funkcionise trial. Ja sam mislio da kad skines igru imas odredjeno vreme da je igras(kao sto je to uradjeno na Xbox Store-u). Jel zapravo funkcionise kao ovi "free weekend" periodi koje dobijamo za CoD i slicne igre?Nema vise do sledece prilike, To je sto je