• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Metroid Dread

gde treba da idem nakon sto sam otkljucao cloaking ability :D ? nasao sam transport u novu regiju, ali tamo je konstantna vrucina i ne mogu ni da se mrdnem

Nazalost ne secam se tacno, ali svakako ne idi tamo gde je vrucina dok ne dobijes novo odelo.

Odigrao sam Metroid-a, yuzu emulator moj saveznik, steady 60fps.

Konacno da me neka igra natera da je zavrsim do kraja, bas mi se svidelo.
Combat, utegnute komande, parry, abilities, sve je bas kako treba.
Iako nisam bas veliki fan Metroid-a, vise Castlevania-e a obozavam "metroidvanije", stvarno mi je igra prijala, kao kada sam igrao Hollow Knight, mozda combat i vise.

14h gameplay-a, od toga sam isao gore-dole i lutao sigurno vise od 3 sata.
Bossevi svi dobri i kad naucis pattern, ne bude problema.

Ne mogu da kazem jedino da mi se bezanje od onih robota E.M.M.I svidelo, taj momenat survival horror-a, ali OK.
Ceo vikend sam je igrao, tako da se meni jako svidelo.
Ovako treba da izgleda 2d igra, dostojna naziva po kojem se zovu "metroidvania style games".
za mene 9/10

Poceo i ja pre neki dan, imam negde oko 4h u igri, dosao u petu oblast. Za sad je mega kul, kontam da cu odigrati jos jednom na emulatoru u vecoj rezi u nekom momentu.
I mene malo smaraju emmi, kad iznenade kod vrata ili tako neka glupa forica, ali brzo se ustreba sve.

Obrnuh i ja posle 3h lutanja da nađem drugi ulaz poslednju zonu. a sve vreme mi bio otvoren, samo neko treba i da gleda... Malo su bossovi prelaki, baš ozbiljno najavljuju napade, da se space jump ne ponaša nekad čudno bili bi još lakši.
Meni su EMMI baš bili osveženje, još jedan tip puzzle-ova...

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Ne daj EMMI-ju da te 'bocne', ubij mozak, rasturi EMMI-ja, i tako puta šest do kraja igre.

haha, ali ja koji se i dalje nadam da cu se naskillovati da izbegnem svaki EMMI boc :D

Odigrao sam Metroid-a, yuzu emulator moj saveznik, steady 60fps.

Konacno da me neka igra natera da je zavrsim do kraja, bas mi se svidelo.
Combat, utegnute komande, parry, abilities, sve je bas kako treba.
Iako nisam bas veliki fan Metroid-a, vise Castlevania-e a obozavam "metroidvanije", stvarno mi je igra prijala, kao kada sam igrao Hollow Knight, mozda combat i vise.

14h gameplay-a, od toga sam isao gore-dole i lutao sigurno vise od 3 sata.
Bossevi svi dobri i kad naucis pattern, ne bude problema.

Ne mogu da kazem jedino da mi se bezanje od onih robota E.M.M.I svidelo, taj momenat survival horror-a, ali OK.
Ceo vikend sam je igrao, tako da se meni jako svidelo.
Ovako treba da izgleda 2d igra, dostojna naziva po kojem se zovu "metroidvania style games".
za mene 9/10

Sa kojom grafikom imaš 60FPS?
Da vidim da li ima smisla da pokušavam uopšte sa RX570?

Znam ali je ovo toliko slabo da me brine da ne bude usko grlo iako bi Ryzen 2600X valjda trebao da istera.

Znam ali je ovo toliko slabo da me brine da ne bude usko grlo iako bi Ryzen 2600X valjda trebao da istera.
Ryzen 5 2600
rx 580 4gb
16GB ddr4 3Ghz

nista posebno, ovo je uglavnom 2d igra, ne bi trebalo da imas problema
cut scenes malo padne fps ponekad na manje od 30 ali sve ostalo ok
yuzu, vulkan backend i asynchronous shader cache

Zavrsio i ja juce. Igrao sam na switchu i skontao koliko je zapravo uzasno igrati bilo sta ovog tipa na istom :D
11h 55% itema na kraju. Jako zabavna igra sa mnogo kul isplaniranim lvl dizajnom. Bossovi malo laksi nego sto sam ocekivao, videcu da li ce na vecoj tezini biti pametniji ili smo jaci. :D

Svaka cast Miki sve igras na hard- postao si gejmer.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Jel jako teska ova igra, razmisljam se dal da uzmem ali bojim se da mi ne bude preteska, ako je ovo neki 2d Dark Soul onda nije za mene definitivno XD ?:confused:

Pa dobro nije ni laka igra ali nije ni DS, rekao bi da je neka srednja težina.

Tnx, skidam bas demo pa cu sutra da probam a 99% da cu da je uzmem, vise mi stoji Switch nego sto ga igram, a greota ovo ne probati, dobro mi deluje samo ta tezina me plasi ali ako kazete da je srednje ,izboricu se :D

Back
Top Bottom