• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🤘Metal🤘

Meni je Mgla u istom kosu kao i Deathspell Omega. Do jaja muzika, ali me veza sa onim sljamom Mikko Aspa ubija u pojam.

Last edited:
jos malo Poljaka, ko voli nek izvoli
bas brdo dobrih bendova pored ovih, biesy, morowe, medico peste, furia, plaga, nema sta nema

Bio na koncertu?
bio sam ja, al sam se razocarao. ne znam da li nesto nije u redu s mojim usima, dal sam se odvikao od koncerata ili sta, ali ozvucenje je bilo katastrofalno, nista se nije razaznajalo. na snimcima bolje zvuci nego sto je meni zvucalo uzivo.

Posle baš dugo opiranja navukao sam se i ja na Gojiru, za sad sam samo prvi album preslušao ceo ostalo slušam preporučene hitiće po YT pa dajte neke preporuke na šta se vredi fokusirati.

Popljuvase ovo na yumetalu, a meni se bas svidja. Skroz mi je kul hipnotisuci, drugi deo pesme.

Posle baš dugo opiranja navukao sam se i ja na Gojiru, za sad sam samo prvi album preslušao ceo ostalo slušam preporučene hitiće po YT pa dajte neke preporuke na šta se vredi fokusirati.
Meni su From Mars to Sirius i The Way of All Flesh omiljeni albumi, mada i na Linku ima bas dobrih pesama.
Ova dva poslednja albuma mi nisu nesto, mada se zalomi poneki hit. Ne svidja mi se ova "mi smo sledeca Metalika" faza.
Ne zbog samog stila ili ambicije, vec sto (po meni) pesme nisu dovoljno kvalitetne.

periphery-50085d33448a4.png

Moj omiljeni bend iz prethodne decenije. :)

Pioniri DJENT žanra (ne zvuka, jer svi znamo ko je Meshuggah), a opet iako su pokrenuli isti, jednom nogom se drže i u progressive vodama. Činjenica da imaju troje gitarista u bendu, predvođenih Mišom Mansurom (koji je između ostalog radio muzičke numere koje su se našle na Destiny i Deus Ex: Mankind Divided saundtrekovima), najviše se izražava kroz diverzitet i multi-žanrovski pristup koji imaju prema svom radu. Vredi napomenuti i da je bubnjar Met Halpern svirao bubnjeve sa Mik Gordonom na TGA, gde su izvodili DOOM soundtrack medley.

Mnogi kažu da je ova pesma gateway za Periphery:

Složio bih se, mada je i ovo više nego odlična alternativa (i kul spot :D):

I još neki izuzetni primerci:

Meni je Spiritual Black Dimensions bio skroz ok album. Jebi ga, mora negde da se počne. Dimmu, Cradle, itd. The Kovenant su povezani sa njima? Beše davno, ne pamtim Dimmu lor.

Back
Top Bottom