• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🤘Metal🤘

Ivamark

Well-known member
Co-founder
Reaction score
5,808
Svi znamo da je AC/DC najbolji bend ikada, ali nekada moramo malo i da odmorimo i poslusamo neku metalstinu.
Tako da ovde bi mogli da kacimo preporuke. Novo, staro nebitno dokle god je u okviru zanra. :)

Evo za pocetak jedan oldie but a goldie.

Ovo je verovatno jedina metal supergrupa koja mi se bas svidja.
Novi album vrtim vec nedeljama, nikako da mi dosadi:

I naravno, ne moze da prodje ni novi forum bez gej metala.
Uzeo sam kartu za koncert za 3 dana, kada vec ne moze uzivo da se gleda.

Ovo je verovatno jedina metal supergrupa koja mi se bas svidja.
Novi album vrtim vec nedeljama, nikako da mi dosadi:

hahahaha ja nisam imao pojma ko su oni, slusam ih na raznim listama na spotify-u vec mesec dana, al svaki put u kolima i nikako da vidim koja je grupa. Kad ono :D Nisam pratio Maxa zadnjih 10 godina sigurno.

Ima pesama gde bas uleti kao neki idiot, ali se generalno dobro uklapa.
Cak u nekim pesmama popravlja kvalitet...ako mozes da iskuliras retardirane tekstove :).

Za pochetak, thrash (odlichan omot albuma)

Kakva dominacija sa coverom, mada i muzika je solidna.

Ja da skrenem pažnju na jedan od mojih najomiljenijih albuma koji se slušao 24/7 na faxu.
Odavno propali Dino Casares side projekat, drugi album je bezveze ali prvi sjajan, baš odlična ekipa se tu okupila.

Ma da, izgleda ekstremno težak čovek nažalost al' dobro ima dobar legacy i da ne napravi ništa više.

Ekstremno je težak i ovako :)
Gledao sam FF uzivo u Budimpešti kada su bili na Industrialist turneji (predgrupa bio Devin čini mi se).
Muzički bili super, ali je Barton falsirao refrene.

Oni su mi među omiljenim bendovima ikada, preko njih sam i zavoleo metal krajem 90-ih.
Drago mi je sto su pisali muziku i za video igre, taman su povezali dve stvari koje obožavam :).

Za koje igre su pisali muziku? Secam se samo da sam ih cuo u Carmageddon kecu, ali to su valjda bile albumske. Uh, kad mi je ovaj video naleteo na nekom disku sa spotovima krajem 90ih.

Od onoga sto sam ja igrao - Test Drive 5/6 i Demolition Racer.
Osim tih, bilo je još igara u to vreme sa finom muzikom koja je vukla na metal/hardcore, recimo Twisted Metal 3 (Pitchshifter koji su im bili uzori, FF je obradio Landfill) i Destruction Derby 2 (Jug).

Bio na koncertu?
Jok, sledeći put možda. Nisam bio previše upoznat sa black metalom ranije, uglavnom me je smaralo, ali me je u poslednje vreme zainteresovalo. Pomaže što je Mgla melodičnija od nekih drugih stvari koje sam čuo. Kad smo već kod toga, preporučite mi još nešto :D

Jok, sledeći put možda. Nisam bio previše upoznat sa black metalom ranije, uglavnom me je smaralo, ali me je u poslednje vreme zainteresovalo. Pomaže što je Mgla melodičnija od nekih drugih stvari koje sam čuo. Kad smo već kod toga, preporučite mi još nešto :D
Evo, cisto ako te zanima sta su svirali:

Bilo je neverovatno mnogo ljudi, bas sam se prijatno iznenadio.

Back
Top Bottom