• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Hades

Levelovanje toga mislim da ne utiče ni na šta osim što keepsake postaje bolji. Opcija za ambroziju se dobija dosta kasnije, kad podeliš dovoljno nektara i dobiješ prvi kraj. Posle 10-ak prelazaka.
Delim ja odavno ambrozije samo me interesuje relacija između njih i keepsake lvl-a.

računaj da moraš da maxuješ relationship sa svim likovima :D

Luk i strela omiljeni, pa spear, pa sve ostalo, mač na zadnjem mestu.

Svejedno hoću samo me interesovalo šta pokreće prompt da uopšte mogu da dam ambroziju.

ako se ne varam, potrebno je da dostigneš određeni lvl relationshipa da bi počeli da prihvataju i ambroziju...

"Završio" sam igru.

Iznenadilo me baš kada sam
imao užasan run i došao do Hada sa malo healtha a on me samo pustio dalje jer je to bio 10-i prelazak.

Da kažemo da je to dovoljno vremena provedenog sa igrom da mogu da kažem da mi je igra 10/10. :)

Last edited:
Meni se to oba puta desilo, i na Switchu i na PC-u, ali sam drugi put znao koji je run pa se nisam brinuo :D

cekaj, zna se koji je takav encounter? mislio sam da je bas random :D

Pa treba da pređeš deset puta igru, znači posle devetog prelaska svaki sledeći je potencijalno free pass.

Ja sam mislio da je samo taj konkretni prelazak free pass, odnosno da je on garantovan.

A ovo za broj prelazaka treba u spoiler.

Moram da kažem da je Bow baš OP.
Čak i kada se ne poklopi dobar build jako je teško ne preći run a kada se poklopi kao cheat da imaš.

Ja nisam hteo da ga igram ali kad sam osetio kako je lako sa njim prešao sam bez nekog napora 5 runova za redom, naravno povećavao heat svaki put.
Zato sam sa mačem morao da probam 3-4 puta da bih prešao heat +1

Arturov aspekt mi nije bio los kada sam igrao sa macem, ali znam da se nisam previse zadrzavao na tom oruzju generalno

Back
Top Bottom