• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil VII.l.AGE

Mislio sam generalno na tone igara sa normalnom kamerom i kontrolama, ne na survival horror igre.

Znao sam i ja kao malo (vece) dete da igram, ali opet mi bilo odbojno.

Core RE fanovi su oni koji su krenuli da igraju odmah po premijeri prve igre i nisu stajali sve do sada. I dalje se secam kako je bilo ludilo igrati keca na PS1.
Ja sam krenuo od dvojke i core sam, normalno..

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Mislio sam generalno na tone igara sa normalnom kamerom i kontrolama, ne na survival horror igre.
U tom periodu 1-3 ih je slabo bilo a većina akcionih igara sa horor elementima iz trećeg lica je oponašala RE, to je bila moja poenta.

Ne kažem da ih nije bilo uopšte al uzmi guglaj koliko imaš akcionih igara tada uradjene u ključu Re igara.

Posle već druga priča, slažem se za top 3 u smislu neka svako ima svoj. Neko voli nove Re, neko stare tako i treba da bude.

Meni je Mikamijev rimejk keca najbolja Re igra bez konkurencije. I naravno smrt Resident evilu 6!

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Baciću svoja dva centa u vezi RE6: nije toliko loša igra, glup je akcijaš, humor je na mestu, a kao co op igra je dušu dala, a to je praktično nestalo kada su prešli na bolje sisteme. Posmatrajte je kao najbolji b movie schlock i biće vam zabavno da je pređete sa nekim.

Moraću kod drugara da odem i odigram Village kada se stvore uslovi.

Inače ide sad oftopik jak pa neka se briše ako mora.

Apsolutno nisam pristalica tog poredjenja igara i filmova. Nidje veze. Dramaturgija igara jedno. Filmova drugo.

O čemu pričamo o sinematicima pa oni liče na film neki, šta ne kapiram. Malo koja igra je dijaloški filmski napisana znam primera na jednu ruku da nabrojim.

One koje su dobro napisane napisane su ko da se čita roman tipa Torment i to igrač uglavnom i radi, čita.

Dramaturgija kroz gejmplej veze nema sa filmom i to što raniji Residenti takodje imaju cheap zaplete, likove to veze nema jer je atmosfera kroz gejmplej i sam gejmplej prva klasa. Dakle oni su podloga za akciju nisu sami po sebi sadržaj i ne moraju da budu bolji od toga. U tome je čak šmek tih igara.

Ako se neko iscima da budu bolji super i onda imamo Kodjime, Spektore, Drukmane da ih i volimo i da im jebemo majke al ije uvek prvo poenta da IGRAMO TE igre

To je sve raspad u RE6 pa sad ako tu nešto podseća na neki film i zabavlja to je apsolutno irelevantno u diskusiji o video igrama. Sinematik i filmski feel su dodatak igri da bude zanimljivija a osnova je gejmplej bio on 3d akcija ili kliktanje zagonetki.

Ne može nikada film da postigne efekat koji može dobra Video igra a igra i kada to uspe imitira film u tom momentu i to onda nije bitno za video igre iako jeste za doživljaj igrača DA JE ODIGRAO IGRU KAO FILM što je obično lažna impresija.

dead aim i gun survivor su mnogo lošije RE igre od Re6, ali eto isti likovi pljuju je ovde kao da im je igra pobila pola bliže i celu dalju rodbinu.

no jedino keca nisam igrao na konzoli već preko emulatora i to verziju koja blokira ako se uzme bacač granata od Foresta. RE2 i RE3 sam igrao na ps1, RECV na DC.

Isti likovi je i porede sa non kanon igrama i da je bila non kanon akcioni co op trash ok. Ovako je problem.

Takodje mnogima je medju naj RE igrama u serijalu i smatraju da je to pravi Capcom, zaradila ja tako da no frx. Da nije bilo potrebe ne bi je ni napravili baš takvu nakaradnu.

Resident Evil univerzum, sad kanon ili ne stvar mišljenja.

isto kao što su RE filmovi sa milom zaradili ne znači da su dobri

Resident Evil univerzum, sad kanon ili ne stvar mišljenja.

Pa evo imaš SW gde je dosta sporednog sadržaja postojalo kroz stripove knjige video igre ali Lukas to nikada nije priznavao. Dakle tiče se priča Main igara, sporednih ima raznih a neke su mi bile i sasvim ok recimo Revelations serijal.

isto kao što su RE filmovi sa milom zaradili ne znači da su dobri

E meni su uglavnom bili ok do baš dobri. Ali fanovi to nisu hteli nikada pa evo možda im novi film reši to.

CGI RE filmovi su bili približno uz igre doduše, Evo onaj Vendetta ja bi baš voleo da je to bio RE6 ili čak RE7 al ko mene pita ofc, mislim kažem onako.

BKV je cela igra prepričana može napomena ko nije igrao, ja sam ga već popušio što se kaže

Back
Top Bottom