• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil VII.l.AGE

mislio sam na post vezan za RE6

no, da realno zasrali su sa krisom, a deo igre kada se igra sa njim sam se najviše radovao.

a merc je meh, FPS raid mod iz RER/RER2

Meni je Chris deo bio totalno badass. Mislim da je to i bila fora, tj cilj svega.

#235 #241

gtnk02.jpg

nzm, nisam rekao ništa što bi nekome pokvarilo igru, sem da me je razočarao Krisov deo, jer sam očekivao više. no eto možda bude kroz dlc.

a RE6 samo coop i vreme će da proleti

Tehnicki,

samo spominjanje Chrisovog dela je spoiler. Zvanicno nigde nije prikazivan niti spominjan Chris gameplay, ni kroz trailere ni kroz ostalo...

A pogotovo ispada spoiler kada se uzme u obzir scena sa pocetka igre gde on na prvi pogled "ispada" negativac.

Ja imam taj talenat da zaboravljam spojlere. Pamtim dobro stvari, nemam s tim problema ali nekako sam se valjda utrenirao da kratkorocno pamtim takve stvari. Osjecam se blagoslovljeno :D

Za sada uz Days Gone (ograđujem se od PS only igara) igra godine za mene.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Izasao narodnjak.

dwwjlh.png

Capcom bed gaj. EMPRESS gud gaj.
Baš mi je drago što ces konacno odigrati RE Village. Javljaj utiske.

Mi smo core RE fanovi [emoji123]

Core RE fanovi su oni koji su krenuli da igraju odmah po premijeri prve igre i nisu stajali sve do sada. I dalje se secam kako je bilo ludilo igrati keca na PS1.

ja se secam da sam kec na PC-ju igrao sa 3dfx voodoo. ne znam koja je godina bila.

Mi smo core RE fanovi [emoji123]

Bome ja nisam - ni u ono vreme nisam podnosio tenkovske kontrole i fiksnu kameru, a pogotovo ne danas. Te mi old school RE igre (sve pre RE4) ni nisu medju omiljenim. :D

Poenta je u taktici kretanja jer Zombiji su takodje spori. Pa meni i RE2 i 3 Rimejkovi nisu ništa brži to je taj fazon samo modernizovan. 7 i 8 su načelno drugi žanr pa da ne diskutujem. 6 je otpad.

Jbg, bilo mi odbojno pored tone igara sa normalnom kamerom i kontrolama.

Slazem se za otpad. Evo mojih top 3, kao nekoga ko uopste ne obozava old school RE:
RE2 Remake
RE4
RE7

Selendra bi ladno isla na trece mesto, samo da je izasla vremenski pre Sedmice. :)

Jbg, bilo mi odbojno pored tone igara sa normalnom kamerom i kontrolama.
Nisam siguran da je u PSX eri bilo tone igara koje mogu baš tako lako da potisnu Survivial Horor a bilo je dosta igara.

Takodje igara sa modernim kontrolama u 3d još manje.

Pretpostavljam da misliš na to kada si kasnije upalio te igre a survivial horor više manje nestao. Tu se slažem treba privikiavanja ali i malo dete je znalo da igra re2 i 3 tada čim upali Soni u igraonici.

Last edited:
Back
Top Bottom