Odakle si izvuko ovo slabija linija majke ti, kad su planirali Plus da zamene sa Edge-om?Kamera manje, a ujedno to je slabija linija od običnog S25, kao i FE što je.
Bogami odlican kvalitet sve do 6 / 4s
Ja evo koristim S25 koji sam kupio jos u pretprodaji i nikad cuo za good lock.Nisam imao nikakav problem sa njihovim os-om, dok nisam zapravo koristio samsungovu verziju. Good lock daje toliko mogucnosti da nije normalno. Jedino sto mi smeta zapravo kod samsunga je sto ukinu neki sitan feature tajno i revertuju na daleko gore resenje. Gresku nikad ne priznaju ili isprave posle godinu dana. Nedopustivo na 1000+e telefonima. Zhaomi bar nikad nije ukidao feature da se secam.
Probao, malo čačkao, igrao se i batalio. Nije mi više gušt to čačkanje, prčkanje, menjanje, kastomizacija kao nekada pre. Ostarilo se. Lockscreen podešavanje mi je bilo kul, ostalo manje više, nebitno.Propustas dostaIstrazi, isplatice se. Ne znam ni odakle da pocnem da pricam, bolje da sam probas.
Ovo je kao krejzi kad sam ga pitao da mi objasni po cemu su Rammstein koncerti tako fenomenalni.Propustas dostaIstrazi, isplatice se. Ne znam ni odakle da pocnem da pricam, bolje da sam probas.
Verovatno nece da se zezaju sa odrzavanjem custom OS-a. Samo je pitanje koliko ce dodatnih aplikacija i servisa da dodaju.Pametno. Telefoni su im odlicni, al MiUI i sad HyperOS ne bas![]()
Keys caffe, stalno pritiskas tacku umesto spejsa? Povecaj spejs, smanji tacku. Hoces qwerty ali da se iza z,d,c longpressa kriju nasa slova, pa sto ne kazes.Ovo je kao krejzi kad sam ga pitao da mi objasni po cemu su Rammstein koncerti tako fenomenalni.
Ako propustam dosta, navedi neki mali deo, ako ne umes, realno ne propustam nista.
Znaci, ako dobro razumem, good lock je zapravo kolekcija korisnih alatki za customizaciju tvog user iskustva koja je ugradjena u Samsung-ovu izvedbu androida. Kao na primer power toys za Windows?Keys caffe, stalno pritiskas tacku umesto spejsa? Povecaj spejs, smanji tacku. Hoces qwerty ali da se iza z,d,c longpressa kriju nasa slova, pa sto ne kazes.
Nice shot, imas delete cim uhvatis skrinsot recimo.
Registar, hoces da se resis bixbyja a da long press ne bude power off meni? Stavi da bude flashlight.
Multistar, pretvori svoj flip spoljni ekran u motorola like i otvori bilo koju aplikaciju na njemu.
Nisam ni zagrebao, koga zanima mora da proba.
@diehard,
Ne svidja mi se motorola flavor, mada ni stock nije ono sto je bio. Vecina skinova ga je prestigla.

Cini mi se da si koristio AI u nekoj drugoj temi da ti pise postove, sto ne pitas AI da ti napise zasto su Rammstein koncerti tako dobri(ili zasto je bas ta pljeskavica u gradu najbolja)Kao sto se vec vise puta pokazalo na forumu kad si ti u pitanju, ti zapravo zaista ne zelis objasnjenje, ti zelis svadju, jer onda kad ti neko odgovori, daje ti zeleno svetlo, da ga ti odmah docekas sa kontrargumentima, jer ti vec imas neko svoje formirano misljenje, koje nikad ne menjas, pa onda nema ni poente imati diskusiju sa tobom... jer tebi je cilj svadja, a ne saznanje...
Tipa kad bi ti je sad rekao ono sto treba da se iskusi da bi znao tacno sta je u pitanju, jer iskustvo mora da se iskusi, ne moze da se opise, to ti je ko kad bi me pitao da ti opisem najbolju pljeskavicu u gradu, ali ti dok je ne probas, ne znas zasto je najbolja, jer ti samo ukus moze dati odgovor na to pitanje, kao sto ti iskustvo moze dati odgovor na prvobitno pitanje...
Meni je zao ljudi koji su propustili ramm iskustvo, da imam para kupio bi im svima karte...

To su samo primeri, ima gomila ultra korisnih tweakova/cackanja. Obrtanje volume keyeva kad zaklopis fon je bas kul za flip i muziku. A za tastaturu je takodje samo primer, mozes da radis bukvalno sta hoces na nivou svakog tastera na ekranu. Moze long press dvojke recimo da bude "Crazy, AI je sranje"Znaci, ako dobro razumem, good lock je zapravo kolekcija korisnih alatki za customizaciju tvog user iskustva koja je ugradjena u Samsung-ovu izvedbu androida. Kao na primer power toys za Windows?
Mislim da je jako dobro sto postoji tako nesto, iako eto ni meni, ni krejziju, ni eufratu ocigledno nije potrebno, postojanje vise kvalitetnih opcija je uvek dobra stvar.
Ova stvar za qwerty tastaturu sa opcijama za č, ć, ž, š i đ bi mi bila bas ekstra da je nemam vec po defaultu ubacenu u tastaturu na telefonu.

Pa, mozda bi ti ljudi i odgovarali, da se nisu vec 100 puta opekli na tebi, ja sam ti vec u prosloj poruci napisao koji je problem sa tobom.Cini mi se da si koristio AI u nekoj drugoj temi da ti pise postove, sto ne pitas AI da ti napise zasto su Rammstein koncerti tako dobri(ili zasto je bas ta pljeskavica u gradu najbolja)
Bolje i AI odgovor iz kog ce bar neka koliko toliko korisna informacija moci da se procita od tvog standardnog ad hominema(zvali su ga krejzi nadji devojku)