• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Kada bih sada krenuo da igram, da li je vanila igra (najnovija verzija ofc) dovoljna, tj. da li je to najbolji nacin koji predlazete da se igra? Ili postoje neki must have modovi za ovu igru? Znam da ima brdo modova, ali ne znam da li je sve to potrebno. Planiram u skorije vreme da krenem da igram, pa na vreme da pitam.

Btw, @Corvus Corax onu tvoju igru sam samo instalirao na PS5 i od tog dana tako stoji :D Na kraju je necu ni igrati na PS5, verovatno cu i ja da je prodam :D

Kada bih sada krenuo da igram, da li je vanila igra (najnovija verzija ofc) dovoljna, tj. da li je to najbolji nacin koji predlazete da se igra? Ili postoje neki must have modovi za ovu igru? Znam da ima brdo modova, ali ne znam da li je sve to potrebno. Planiram u skorije vreme da krenem da igram, pa na vreme da pitam.

Btw, @Corvus Corax onu tvoju igru sam samo instalirao na PS5 i od tog dana tako stoji :D Na kraju je necu ni igrati na PS5, verovatno cu i ja da je prodam :D
Phantom Liberty je must play. Tako da Vanila i Exp za pocetak.

Cim se otvori Pacifica, igrati tu glavne misije. I onda sledi susret sa Songbird pa odlazak u Dogtown (Phantom Liberty).

Cisto da se ne zeznete kao Vojvod i Gile. ;)

Ja sam instalirao samo mod da mi prikazuje buttone za Sony joypad umesto Xbox jer me radi OCD. :D

Kada sam prelazio pre oko 2 godine stvarno nije bilo potrebe za nekim modovima.

Cim se otvori Pacifica, igrati tu glavne misije. I onda sledi susret sa Songbird pa odlazak u Dogtown (Phantom Liberty).

Cisto da se ne zeznete kao Vojvod i Gile. ;)
Jel moze malo vise detalja na sta mislis, sta ce se desiti ako ne uradim tako, necu moci da igram DLC uopste ili ce mi se spojlovati nesto sto ne treba?

U teoriji pred tim sam momentom, ali zeleo bih da zavrsim neke side questove i gigove pre toga, kao i par main questova koje sam dobio na samom pocetku Act 2, ne verujem da oni mogu nesto da poremete?

Nekako mi deluje suvise rano da vec sada ulazim u DLC, tek sam zagrebao malo Act 2...

Jel moze malo vise detalja na sta mislis, sta ce se desiti ako ne uradim tako, necu moci da igram DLC uopste ili ce mi se spojlovati nesto sto ne treba?

U teoriji pred tim sam momentom, ali zeleo bih da zavrsim neke side questove i gigove pre toga, kao i par main questova koje sam dobio na samom pocetku Act 2, ne verujem da oni mogu nesto da poremete?

Nekako mi deluje suvise rano da vec sada ulazim u DLC, tek sam zagrebao malo Act 2...

Samo to da se bolje uklopi u celu igru ako uđeš u priču DLCa ranije. I po izvođenju i po priči. I repetitivni zadatci unutar Psograda su nešto dugačiji od repetitivnih zadataka u ostatku Noćaja tako da unesi malcike raznolikosti i ne smori te igra na dva različita načina.

Mnogo je bolje igrati Dogtown i fokusirati se na to, nego na ono ostalo sto ostane iz osnovne igre. Ako se dobro secam, moze i brze da se dobija vise XP poena. Na to sam mislio (posto je DLC i nije obavezan prilikom prelaska).

Naravno, slobodno zavrsavaj sve sto ti se svidelo od nizova misija.
A ja sam svojevremeno tokom drugog prelaska i ocistio mapu. :D

Back
Top Bottom