• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Diablo IV

Posto sam dobio igru na PSN plusu nisam mogao da odolim da ne probam. Tek kada sam krenuo da igram ukapirao sam da nisam godinama igrano neku slicnu igru. Stvarno ne mogu da se setim kada i sta sam poposlednje igrao iz ovog zanra. Tako da mi je ova igra legla ko budali samar. Podsetila me zasto sam nekada obozavao da igram igre na ovu foru.

Nisam odmakao daleko tek sam oko 15-ak sati u igri. Ali vec sada vidim da ce se ovo igrati duzi vremenski period. Pogotovo sto mi odgovara da je igram u kracim vremenskim sesijama od sat sat i po vremena. Posto su na forumu verovatno svi koji su hteli odigrali igru. Necu iznositi utiske a i ne bi bio objektivan posto sam se uzeleo ovakvog tipa igara pa lako zazmurim i na neke mane koje igra objektivno ima.

Sve u svemu eto meni zanimacije u narednom periodu. Sada mi zao sto ovo nisam probao ranije.

Auuuu kakva igra, auuuuu...
Ja sam odusevljen.
Cetvorka kida!
Probao sam je sat vremena preko game pass-a i ne mogu da verujem da je ovoliko dobra...
Posle trojke koja je meni tesko sranje, a cak mi se ni Diablo 2 Resurected nije toliko svideo (still osetno bolji od trojke), ova cetvorka je rekao bih najbolja igra u serijalu... kec je naravno bila nalegedarnija igra, posle dvojka koja je bila dobra, ali slabija od keca i drugacija, ali opet, druga najbolja igra u serijalu... i sad cetvorka, ajde necu svetinju keca da diram, nije bas za poredjenje, ali cetvorka me je toliko odusevila, da mi je bolja i od dvojke.
Ovo je povratak u formu i na puteve stare slave za Blizzard... (ko god im sada tamo radi)...

Grafika izuva, kida, prelepo, ultra detaljno, radi veoma dobro, visok fps, generalno Blizzardova poliranost na nivou Nintenda.
Prica, likovi, svet, atmosfera, mracno, duboko, sve vrh... ozbiljna igra.
Mlacenje nikad bolje, barbarin udara ko besan i to se oseti, jako dobro su preneli tezinu udaraca...
Igrao sam preko dzojpeda i nije mi smetalo, cak je i bolje nego mis za neke stvari...
Bas bas... navukao sam se... uzeo game pass za AC Krid, ali probao sam jos gomilu drugih igara i prosto ne znam sta cu pre...
Division, Fifa 25, AC Valhala, Diablo 4, SW Outlaws, CoD Black Ops 6... ne znam sta cu pre...
Mislim da cu mozda morati i sledeci mesec da uplatim game pass...

Sve sve, ali da Diablo IV ovoliko kida, da je opusteno ubedljivo najbolja igra u serijalu, takav povratak u formu od Blizzarda nisam ocekivao, padoh na dupe.

Diablo 4 Screenshot 2026.03.18 - 02.08.39.18.webpScreenshot_2.webp

Auuuu kakva igra, auuuuu...
Ja sam odusevljen.
Cetvorka kida!
Probao sam je sat vremena preko game pass-a i ne mogu da verujem da je ovoliko dobra...
Posle trojke koja je meni tesko sranje, a cak mi se ni Diablo 2 Resurected nije toliko svideo (still osetno bolji od trojke), ova cetvorka je rekao bih najbolja igra u serijalu... kec je naravno bila nalegedarnija igra, posle dvojka koja je bila dobra, ali slabija od keca i drugacija, ali opet, druga najbolja igra u serijalu... i sad cetvorka, ajde necu svetinju keca da diram, nije bas za poredjenje, ali cetvorka me je toliko odusevila, da mi je bolja i od dvojke.
Ovo je povratak u formu i na puteve stare slave za Blizzard... (ko god im sada tamo radi)...

Grafika izuva, kida, prelepo, ultra detaljno, radi veoma dobro, visok fps, generalno Blizzardova poliranost na nivou Nintenda.
Prica, likovi, svet, atmosfera, mracno, duboko, sve vrh... ozbiljna igra.
Mlacenje nikad bolje, barbarin udara ko besan i to se oseti, jako dobro su preneli tezinu udaraca...
Igrao sam preko dzojpeda i nije mi smetalo, cak je i bolje nego mis za neke stvari...
Bas bas... navukao sam se... uzeo game pass za AC Krid, ali probao sam jos gomilu drugih igara i prosto ne znam sta cu pre...
Division, Fifa 25, AC Valhala, Diablo 4, SW Outlaws, CoD Black Ops 6... ne znam sta cu pre...
Mislim da cu mozda morati i sledeci mesec da uplatim game pass...

Sve sve, ali da Diablo IV ovoliko kida, da je opusteno ubedljivo najbolja igra u serijalu, takav povratak u formu od Blizzarda nisam ocekivao, padoh na dupe.

View attachment 20334View attachment 20335
A sto imas toliko negativno misljenje o D3?

A sto imas toliko negativno misljenje o D3?
Pa ne svidja mi se... prvi i drugi deo su bili legedarni i ljudi su dosta ocekivali od trojke, a ona je ponudila jedno totalno drugaije iskustvo u odnosu na prva dva dela...
Prvo sto fanovi nisu ispostovani i sto trojka nije nesto kako su fanovi zamisljali da ce trojka biti i kakva bi trebalo da bude.
Drugo, sto je jednostavno dosadna igra, pricam za solo igranje, jednostavno previse promena na gore... oruzje koje drzis u ruci vise nista ne znaci, health pada po podu da se skuplja, previse skillova gde te igra previse shalta izmedju njih i nikad ne znas sta trenutno koristis, jer ces menjati posle svakog lvl-a...
Oseca se nekako prazno, ko android igra... gde je ona atmosfera i imerzija iz keca i dvojke?
Meni se ni borbe bas ne svidjaju kako su odradjene...

Cetvorka je ispravila vecinu tih gresaka... mada rano je da pricam, igrao sam samo sat vremena, tako da ce za nju finalni utisci sacekati.

Back
Top Bottom