• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🥋MMA/UFC

Darius vs Saint Denis, sve je bilo gotovo za 10 sekundi, krenuo je agresivno Denis, ali branio se Darius, medjutim sevnula levica u uvo i Darius je odmah pao ko pokosen, cak glavom udario u pod, ne znam sta se posle cudio, kao early stopage, bio je nokautiran...

Edvards vs Prates - ne znam na osnovu cega su Pratesa stavili kao favorita, obzirom da je Edvards nedavno bio sampion i rangiran je kao 4-ti, a Prates 9-ti

Leon se odlucio za grapling, zanimljivo, prvi pokusaj nije imao puno uspeha, ali u drugom je bilo bolje, nista konkretno, ali izmorio je protivnika...Prates mu je sve vreme nesto pricao, verovatno se bunio sto se Leon odlucio za grapling.Mislim da je pametno odradio prvu rundu, ko god moze da bude uspesan u graplingu, to treba da koristi.

i onda u drugoj rundi, bilo mi je jasno sto je Prates favorit...Ima veoma dugacak reach, poslao jedan kilometarski jab, koji je udario Leona posred usta i poslao ga na pod, i to se razbio kako se prosuo na pod... lagana pobeda... odlican event za sad

brady vs morales - brady ima veoma veliki reach i to je bas uspesno koristio vec u prvoj rundi i odmah uzdrmao Brady-a...Nedugo potom, poslao ga je i na pod i zavrsio borbu

desni aperkat i gotovo

Shevchenko vs Zhang - ne gledam cesto zenske borbe, ali ova me je zanimala, jer se bore dva vrhunska fightera, Shevchenko ima prednost u reach-u, a Zhang u brzini, pa da vidimo sta ce odluciti

Zhang je krenula agilnije, napadala, jer je brza i mora da smanji range, dok je Shevchenko cekala na kontru...Uspevala je shevchenko da obori zhang dva puta, ipak visinska prednost je na njenoj straniSuvise lako za shevchenko, izlupala je nogama i lagano obarala u graplingu, u svakoj rundi ju je drzala na podu,
i to je bilo to

Dela Madalena vs Makacev - krenuo je vrlo ofanzivno Madalena, verovatno i kao zastita od graplinga, Makacev oprezno, nijednu borbu ne krece odmah u grapling, vec ceka priliku...ali ubrzo, cim se ukazala prilika, odma krece Makacev, varka i odma vata za nogu, obara lagano Madalenu, i kad se protiv takav borca nadjes na podu, prakticno je vec game over...Ne moze jednostavno, Madalena nije mogao ovde nista da uradi... jeste da je ufc mixed martal art, ali grapling dominira, to jos nisam video, da je udarac pobedio graplera, grapling uvek pobedjuje...

Uzdemir lagano dobio Menfilda, aperkat, koleno u glavu, jos par udaraca i gotovo...

Muhamad vs Jan Geri, svidja mi se sto je Muhamad iskulirao Gerija na pozdravljanju, ide mi lik jako na qrac, a siguran sam i vecini.
Zatim, Geri je na pocetku borbe ubo prstom u oko Muhamada, a pravio se kao da nije, pa ce ga ljudi jos vise zamrzeti.
Odmah su trebali da oduzmu poene za to ubadanje u oko, ovako dokle to ne kaznjavaju i dalje ce se to desavati.
Izlupao je dobro nogama Geri Muhamada doduse.
Bacao je onaj oblique kick koji Jone Jones koristi, dodatni razlog da se jos vise zamrzi.
Visok je, capljast, ne mozes da ga oboris, jak na nogama.
To je i odlucilo borbu, Muhamad nije mogao da ga obori, a na nogama je Geri bio bolji i to je to, mucno mi i da kazem da je pobedio.

Arman vs Hooker - Arman je bio veliki favorit, odlicna borba, mlate se oboje dobro, borba veceri sigurno.
Zestoko ga je mlatio Arman u drugoj rundi, od onog kolena u glavu i silnih laktova, napravio mu je novo chelo i na kraju tu ga je i zavrsio.
Dosta poraza je vezao Hooker, mozda je bila neka pobeda izmedju, ali uglavnom dosta poraza u zadnje vreme.

Geri ima taj kurčevit nastup, išao mi je na živce u početku, ali sam onda uvideo da: 1. nije samo jak na rečima već sve što kaže to i pokaže u oktagonu 2. uvek je maksimalno korektan i iskazuje poštovanje prema protivniku posle borbe.

Dosta poraza je vezao Hooker, mozda je bila neka pobeda izmedju, ali uglavnom dosta poraza u zadnje vreme.
Kako vezao dosta poraza kada je pre ove borbe imao niz od 3 pobede 🤔

Geri ima taj kurčevit nastup, išao mi je na živce u početku, ali sam onda uvideo da: 1. nije samo jak na rečima već sve što kaže to i pokaže u oktagonu 2. uvek je maksimalno korektan i iskazuje poštovanje prema protivniku posle borbe.
Da, slazem se sa obe stavke
Kako vezao dosta poraza kada je pre ove borbe imao niz od 3 pobede 🤔
Jeste sad videh, mislo sam na period bas pre toga, imao je 4 poraza i jednu pobedu... doduse svi porazi protiv uglavnom jakih protivnika, Porier, Chandler, Makachev i Allen...

Back
Top Bottom