• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

kako bi lepo bilo kad ovo ne bi ispalo totalno sranje 🤤

Quarantine je bio fantastična ideja i vizuelni dizajn al je brzo postajalo neigrivo za prosečnog igrača. Ovo bi moglo biti sve što smo mislili da dobijamo kada smo videti Quarentine.

Koliko se ja sećam ovo nije prvi pokušaj. I nikada nije bio problem sa usvajanjem. Problemi počinju mnogo pre toga i ubijaju ideju u korenu

- Potreba da se stalno dokupljuje materijal
- Zasićenje prostora mirisom što će dovesti do mešanja istih i umanjenja ili čak i elemininaciju efekta.
- Činjenica da se igre relativno često deštavaju u okruženjima koja povezujemo sa unekoliko da nepodnošljivo napoželjnim mirisima i dodaj tome da će miris ostaviti trag u prostoriji. Evo ja sada igram Sprawl i deo se odvija u otpadnim vodama distopijskoj kiberpank mega-grada. Zamislite samo kako bi to smrdelo. Naravno ne moraju das e simuliraju svi mirisi ili da budu podjednako intezivni ali ako je imerzija cilj makar malo gadosti bi bilo očekivano.
- Činjenica da je ovo totalno nov izvor stimulacije sa veoma malim doprinosom doživljaju

Za VR bi i imalo nekog smisla zbog nivoa do kojeg je mozak zavaran pa svaki dalji pomak, mada mali postaje veoma značajan, ali i dalje ostaju prva tri problema. I nije ovo samo moje trućanje, samo se slažem sa ljudima koji su već razvijali ovakve aparate. Rade ove fore u, naprimer, onim 6D bioskopima gde se u toku celog filma od dvadesetak minuta miris pusti manje od deset puta i provetrava između prestava i sličnim usko specijalizovanim primenama (mirisi u prodavnicama su poznat trik pokušaja da se stimulišu potencijalni kupci da troše pare) ali za nešto ovako opšte čisto sumnjam. Možda jednog dana kada budu mogli elektronski simulisati čulo mirisa bez uništavanja istog...

Last edited:
Slazem se, sve to sto ste rekli, a najvise da ljudi ne zele da osete neprijatne mirise, samo prijatni bi mogli da prodju, a onda se zapitas koliko to igara imaju prijatne mirise, ne puno... eto recimo Super Mario, Zelda, uglavnom Nitendo igre, bez nekog nasilja...

Slazem se, sve to sto ste rekli, a najvise da ljudi ne zele da osete neprijatne mirise, samo prijatni bi mogli da prodju, a onda se zapitas koliko to igara imaju prijatne mirise, ne puno... eto recimo Super Mario, Zelda, uglavnom Nitendo igre, bez nekog nasilja...

Igraš Space Marine 2 i osetiš miris koji pravi kugla plazme u kontaktu sa mesom, miris tona i tona zapaljenog promitijuma, miris daha carnifeksa kada ti se unese u lice...

Last edited:

Josh samo malo vishe od mesec dana! Suza krenula kada sam chuo Cirno's perfect math class <3

Fino, najvishe mi se dopadaju promene vezane za borbe i napucavanje, a tu je i plivanje! Ne verujem da cu igrati, mozda u buducnosti kada spadne cena i nadjem ekipu za igranje, ali mi za sada ne deluje preterano privlacno.

Fino, najvishe mi se dopadaju promene vezane za borbe i napucavanje, a tu je i plivanje! Ne verujem da cu igrati, mozda u buducnosti kada spadne cena i nadjem ekipu za igranje, ali mi za sada ne deluje preterano privlacno.
Meni deluje kao svaki prethodni sta znam, keca sam presao bio mi je cool tada i to je to, dvojku sam igrao nesto malo i batalio. Mooozda uzmem ovo da probam na nekom snizenju kada bude i to je to.

Nikad nisam obracao paznju na ove Lego igre ali za ovo mislim da je pun pogodak. Atmosfera iz Arkham igara je tu, kad vec Rocksteady onakav kakav je bio,ne postoji vise, ovo mu odlicno dodje. .

^ To je bila jedna od najbolje docekanih igara sa Gamescom ONL-a.

N8S43VU.png

Cek ovo neka greska ? Sa 2.5mil na 28.5mil za cod ? Ako nije ahahah bitno je da svake godine svuda samo pisu CoD je mrtav, BF ce sigurno da ga pregazi itd.. lol

Back
Top Bottom