• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

I Kinezi imaju svoj RE:Requiem :D

Lepo izgleda, samo napred braca Kinezi pokazite glupavim zapadnjacima kako se mogu brzo stancati dobre igre, China number one ! :D

za razliku od majmunčeta i wuchanga, ovo deluje kao ultra smeće u svakom pogledu

Sto posto. Došlo je dotle da sada u svakoj fazi razvoja imaš DEI menadžere koji lebde nad developerima i pričaju im šta da rade. Kada donosiš odluke na takvoj osnovi umesto da gledaš gameplay na prvom mestu, nema šanse da se kvalitet ne sroza.

Sto posto. Došlo je dotle da sada u svakoj fazi razvoja imaš DEI menadžere koji lebde nad developerima i pričaju im šta da rade. Kada donosiš odluke na takvoj osnovi umesto da gledaš gameplay na prvom mestu, nema šanse da se kvalitet ne sroza.
Postali smo previse komplikovani kao rasa...

Mass Effect igre nisu dostupne u Saudijskoj Arabiji jer igra daje previse slobode oko romansi i ima svemirske religije koja im se ne svidja.

Bioware ce bas imati fun time sa novim vlasnicima.

Imaju oni jedna pravila za unutrasnje stvari i druga za ostatak sveta.
Bio bih iznenadjen da se nesto drasticno promeni.
Yup, cak i moze biti da ce sad za prvi talas novih igara svi timovi dobiti i vece budzete, da dokazu svima da je novi EA dobar.

Mada realnije je da ce da stegnu kesu i krenu da menjaju developere sa AI-om.

Onaj Trampov zet je, kako pričaju, uzeo kredit od 20 milijardi za svoj udeo u kupovini. Mislim da je to dobar pokazatelj šta nameravaju da rade sa kompanijom.

Sahranjivanje...

Ma nema foldera za tu igru, necu je ni probati, pored ovolikog backloga, nemam vremena za krsh igre...
Mada, meni sada i svetski priznate igre jedva drzu paznju... igra mora biti ultra dobra da bi je igrao i eventualno uzivao... tako da ako vidite da mi se neka igra svidela, znate onda sta to znaci...

Back
Top Bottom