• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Sada ima 48 miliona pregleda, mada citaj komentare... 500k dislajkova i samo 66k lajkova haha

Definitivno. Ogromna većina kupaca CoD-a ne gleda trejlere, opise i slična sranja. Dok god im ortaci ne kažu "e, nećemo igrati CoD, sranje je" kupiće ga jer je on sigurna kupovina.

CoD jeste corpo proizvod, ali je mnogo ozbiljniji nivo od recimo Ubislopa, i jeste no brainer kupovina za taj zanr

Ja igram cod warzone. I stvarno ima dosta cheatera i u poslednjih par dana lag je nepodnosljiv. Ali jbg free to play je i igram ga za dzabe pa ne mogu mnogo da pljujem. Ali svakako ne kupujem COD igre. Kupio jednom neki deo pre par godina igrao malo multiplayer i nije mi bilo zanimljivo a kampanju nisam ni upalio tako da nemam potrebe da ih kupujem.

Novi trejler za NetEase-ov anime GTA klon sa beskrajnim budzetom.

Odlicno izgleda, svidja mi se sto deluje vise saljivo no ozbiljno i tmurno. Likovi deluju blesavo, svidja mi se Spiderman kretanje po gradu, plus je besplatno (videcemo kako ce se to odraziti na ingame mamce za trosenje para).

Skoro 30 godina stara dobija DLC. Vau, kakav dan...

Iskreno više bih voleo da su prosto objavili ovo kao dobri stari "expansion pack" za Blood Fresh Supply nego kao novu igru. A ako bi hteli da da stvarno dignu retro masu na noge mogli su da naprave i verziju koja vi radila sa originalnim izdanjem iz 1997.

Iskreno više bih voleo da su prosto objavili ovo kao dobri stari "expansion pack" za Blood Fresh Supply nego kao novu igru
Takodje. Nekako mi je blesavo da pored Fresh Supply sada moram da kupujem i Refreshed Supply.

Back
Top Bottom