• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Windows news,tutorials and other discussions

Onda ne bih imao priliku da ga ispljuvam :D

Što je tupadžija? Jesam li nešto propustio. Ne pratim ga, samo retko naletim na neki njegov video i uvek sam ga video kao nekog ko ima personu malo informisanijeg prosečnog korisnika. Kao Tek Syndicate samo bez lopovluka.

Last edited:
Pa tako nesto, samo sto bih rekao da ima znanje ispod prosecnog korisnika, a mlati 4m pretplatnika, ali ume da bude komican I give him that, verovatno i najveci razlog sto je uspesan, nekako je otelotvorenje Average Joe-a, pa se dosta njih lako poveze sa njim...

Pa tako nesto, samo sto bih rekao da ima znanje ispod prosecnog korisnika, a mlati 4m pretplatnika, ali ume da bude komican I give him that, verovatno i najveci razlog sto je uspesan, nekako je otelotvorenje Average Joe-a, pa se dosta njih lako poveze sa njim...

Prosečan korisnik kompjutera ima zananje o njima koliko prosečna domaćica ima o veš mašini. U stvari, manje. Prosečna domaćica se makar ne libi da izvadi i očisti filter veš mašine što ne bih mogao da kažem za prosečnog korisnika kompjutera. To je više zbog još uvek postojećeg misticizma oko kompjutera kod nas ali je takođe i činjenica.

suma sumarum, samo si ljubomoran.
Tako je, ljubomoran sam sto lik koji nema ni 10% mog znanja o kompjuterima, bije silnu lovu na yt, i svi slicni njemu, koji dobro saradjuju, a jedva znaju osnove svog posla, a to vidjam svuda, i kod nas i u inostranstvu, takav je svet sada.

Tako je, ljubomoran sam sto lik koji nema ni 10% mog znanja o kompjuterima, bije silnu lovu na yt, i svi slicni njemu, koji dobro saradjuju, a jedva znaju osnove svog posla, a to vidjam svuda, i kod nas i u inostranstvu, takav je svet sada.

say no more.

Ti znaš šta znači "persona" u okviru medija?

Već treći put kada objašnjavam ljudima da se ne plaše toga što im Windows 11 nije registrovan ili je besplatno registrovan jer je njima cilj da imaju OS na što više mašina u roku od najviše dva sata na jutjubetu mi se pojavi ovaj video na prvoj strani. Ali ne sećam se da sam ga video ikada sem na kada nekome objašnjavam to.

Gura algoritam taj video vec par dana, slično kao onaj da milankovicevim ciklusima, vrte mi se po preporukama danima

Hmm da li neko zna za neki free app za windows 11 sto dodaje dodatan "taskbar" nesto kao sto je npr docky za linux, da mogu da nabacam shorcuts u njega i da mi bude hidded dok ne predjem misem preko npr leve ili desne strane desktop-a. Ne volim clutter na desktopu, a ne gura mi se tona ikona u ugradjen taskbar :D

3GEKiQI.png

Ja sam ugurao gomilu ikonica u Total Commander icon bar, to mi je app koji najvise koristim na kompu. :D

Back
Top Bottom