• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Hacking news,exploits homebrew....

Rešio da odradim update nekih 2 i po godine nakon hacka i naletim na problem preko AIO Switch updatera da nakon boota u Hekate ne vidi ni jedan payload i nakon restarta sam se vratio u OFW.

To me je nateralo da se podsetim kako se ulazi u RCM sa jig-om i šalje payload preko Tegre tako da sam uspeo barem da se vratim u CFW.

Problem je što sam pošto sam zaboravio šta i kako bio upalio wi-fi zbog AIO updatera i sada mi u system update više ne stoji koja je verzija nego piše samo system update is ready.

Da li moram da to sklonim nekako ili i nije problem ako uradim OFW update?

Nemam pojma koji je aktuelni ofw, a koji je aktuelni cfw. Nisam update-ovao išta ima 2-3 meseca, možda i više. Videću večeras kada upalim komp.

Garantovano već rade. Ima mnogo ljudi koji će rado sebe da muče samo da bi nervirali nekog.

Last edited:
Help.
Ne mogu instalirati nit jednu jedinu igru. Probao sam 6 igara sa 4 razlicita sajta - Torrentleech, Rutracker, Telegram, Romslab... Taj sta mi je ugradivao chip ubeduje me da je do fajlove/igre da nisu kako treba... Nije moguce sve da su problematicne.

Probao sam preko Awoo Installer izlaze mi ovi errori
IMG_20250803_222817.webpIMG_20250803_222913.webpIMG_20250803_222438.webp

Zatim probao sam sa DBI
Instalacija krene i kad se instalira dobijam ove errore

IMG_20250803_231752.webpIMG_20250803_231950.webp

Igra se ne pojavljuje u main menu a prostor na kartici je zauzet! Gde mogu naci igre u folderima i kako ih mogu izbrisati sa Micro SD kartice?

Trebao sam ici sa Mig Switch..... 😞

Dodatni info - Koristim emuMMC - System Firmware 20.2.0 / Atmosphere 1.9.1- E

Tebe zezaju sigpatches i/ili syspatches.

Prvo, obriši lepo tu memorijsku karticu i kreni ispočetka.

Skini odavde HATS pack: https://www.sthetix.info/hats-20-1-2/

I otpakuj ga na memorijsku karticu, a onda pokreni konzolu.

Napravi EmuNAND i bootuj ga.

Onda sa njega pokreni Awoo Installer u Applet modu i instaliraj jednu igru, neku manju.

Izađi iz Awoo, a onda sa selektovanom igrom pokreni Awoo installer u modu sa punim permisijama.

Ako si sve lepo ispratio i uradio, a fajlovi koje si skinuo ispravni, više nećeš imati greške prilikom instalacije. Enjoy!

Tebe zezaju sigpatches i/ili syspatches.

Prvo, obriši lepo tu memorijsku karticu i kreni ispočetka.

Skini odavde HATS pack: https://www.sthetix.info/hats-20-1-2/

I otpakuj ga na memorijsku karticu, a onda pokreni konzolu.

Napravi EmuNAND i bootuj ga.

Onda sa njega pokreni Awoo Installer u Applet modu i instaliraj jednu igru, neku manju.

Izađi iz Awoo, a onda sa selektovanom igrom pokreni Awoo installer u modu sa punim permisijama.

Ako si sve lepo ispratio i uradio, a fajlovi koje si skinuo ispravni, više nećeš imati greške prilikom instalacije. Enjoy!
Hvala Puno!!!! Od meni imas 3 piva 🍺🍺🍺
Uradio sam bas kako si pisao prateci ovaj tutorial

Evo trenutno koristim Tinwoo, sve je OK, instalirao sam igre i svi rade bez problem.
YAY! ...fuck, 02:42am. Odoh da spavam sad. Mission Complete! :P

Imam modovan Switch sa onim jig-om ili kako se već zove. Mislim da taj ko je radio hack nije odvajao emuNAND I sysNAND. Rešio sam da updejtujem konzolu i sve ostalo da bih igrao Galaxy 2 (ne mogu da instaliram igru jer mi je Switch firmware verzija 16 a ova igra zahteva noviju verziju). Skinuo sam najnoviji HATS i najnoviji firmware sa sajta lika koji je napravio HATS, stavio sve na memorijsku, ukapirao naknadno da i jig moram da updejtujem na novi bootloader a ne da boorloader samo stavim na nemorijsku, to ću odraditi danas kada se vratim sa posla.

Može za svaki slučaj neki savet, da ne sjebem bešto jer nemam emuNAND kada budem updejtovso firmware preko Daybreak aplikacije? Prvi put updejtujem Switch od kada ga imam. Radim po ovom uputstvu:

Last edited:
Trebaju poslednji softmod fajlovi koje ćeš prebaciti na karticu (prethodno za svaki slučaju prebaci sve stare fajlove na komp),
takođe dodaj i Switch Frimware za koju su ti softmod fajlovi.
Pokreni sofmtod preko .bin fajla koji si iz tog novog softmoda, odradi update konzole preko Daybreka i to je sve.

Srce mi je stalo sinoć kada sam sve sa HATS-a stavio na SD karticu Switch-a i kada sam pokušao da uradim inject, Switch se nije palio. Palio se samo kada nisam pokušavao da injectujem ali onda nisam mogao da igram pirate. Sva sreća bekapovao sam stari Atmosphere folder i kada sam ga vratio ma SD karticu mogu da opet injectujem i Switch se ponaša kao i do sada (mogu da igram ono što sam do sada igrao)

Ali ništa od updejtovanja, koji god USB Micro kabl da sam probao, ni PC (ni Windows ni Debian Linux) ni Nintendo Switch, a imam ih ni sam ne znam kako 4, ne vide jig kao USB da mogu da njega updejtujem da bih potom mogao da updejtujem i Switch...

Last edited:
Back
Top Bottom