• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Heroes of Might & Magic III: Horn of the Abyss i ostali community modovi.

Hahaha, kakav poklon za novu godinu. Jel stigao neko da proba?
Ja jesam. Odlična je. Predivno odrađena igra, i dalje kao da je NWC pravio. Ako ne i bolje. Oduševljen sam što su dali originalnom svetu istinsku šansu i ubacili očiglednije tehnologije, a da pritom nisu išli u smeru Forge horora već ostali u raznovrsnim šarenilu. Frakcija je super balansirana sa dva moguća poslednja tiera živuljki za armiju. Muzika je očaravajuća. Sa ovim novim gradom je svet igre, za mene barem, postao istinski dubok i čaroban.

Kampanja je preteška za obične smrtnike i manje je igra nego savršeno praćenje predodređene, optimalne skripte. Čak i na easy. U tom pogledu su mi kampanje najveća (i jedina) mana HotA-a.

Pored toga ima par neprevedenih momenata sa ruskog, ali to će se ispeglati vremenom.

Plus nisu dodavali nove custom scenarije, nadam se da će i toga biti u buduće. Trenutno su sve piratske, nema stimpank kaubojskih.

Ima još šta da se doteruje po ćoškovima, ali ne sumnjam da će se to desiti vremenom. Mada i da se ne desi, već je odlično. Ovo je bukvalno neverovatno unapređenje po mnogima nabolje igre ikada. Pa ko još nije igrao neka sedne i razmisli o svojim izborima.

Igrao sam je nedavno na GoG-u, its fun overall, samo mi se ne svidja magic sistem u igri gde ti jedinice koje imas daju odredjene boje energije i na osnovu broja tih boja, ti imas odredjene sposobnosti. Building sistem mi je takodje basic ali je vizuelno prelepa, mnogo lepsa od HoMM.
Slični utisci... Krasna prezentacija, ali na kraju nedelje mi se ne igra još jedna. Baš sam hajpovao isprva, ali eto. Visoko treba skočiti u ovoj niši da bi se postiglo nešto istinski vredno pamćenja. Videćemo još, devovi se definitivno trude i smeju da stvore nešto svoje. Na kraju možda bude dovoljno originalno da bude mamljivo za duže igranje. Za sada ne izgleda kao da će se tako završiti, doduše.

Kasno videh ovo, vec sam se organizovao za vikend. Lep provod zelim, uhvatite koju fotku.

Back
Top Bottom