Dobar opis. Vidim da si smanjio ocenu![]()
Sniper Elite Resistance - Snajperisanje nacista za bolje sutra - Virtualni Kutak
Priča u Sniper Elite Resistance se dešava paralelno sa dešavanjima u Sniper Elite 5. Vi preuzimate ulogu engleskog specijalca, Harry Hawker, člana elitnewww.vrkutak.com
Prvobitnih 8 je poklon 
Traži wahad autore za sajt, priključi se.
. Ja nisam igrtao 3 i 4, bolje rečeno, probao sam prvi drugi valjda i još neki, valjda peticu malo :/ čisto da vidim šta kako.... Generalno igra nije za 6, zabavna je, mehanika je džank ali je okej, 7-7.5 pre svega što je kao dlc, za nekog ko tek uzima da igra ovaj tip igara, onda može i blizu osmice.Promasio si ton poruke, mislio sam to doslovce ne sarkasticno. Eto, ima sajt ima sponzora, traži autore, ti ako imaš zelje da iskažeš mišljenje o igrama nema bolje prilike da se upadne kod nekog sa iskustvom u industriji. Nažalost, nesmotreno smo spalili sve mostove sa IGN, tamo ne možemo da te ubacimo.Pa zar nesto nisam u pravu ovde? Nemam zelju da budem pisac ali nisam ni slep da ne primetim da je ovo klasicno copy paste sranje od igre
Toliko su originalni da su cak i ime sopili iz fore "Resistance" jer kao zvuci mocno, a otpora u igri nigde...
Promasio si ton poruke, mislio sam to doslovce ne sarkasticno. Eto, ima sajt ima sponzora, traži autore, ti ako imaš zelje da iskažeš mišljenje o igrama nema bolje prilike da se upadne kod nekog sa iskustvom u industriji. Nažalost, nesmotreno smo spalili sve mostove sa IGN, tamo ne možemo da te ubacimo.

ne citam ih niti gledam video review-ove od njih.

]. Nedelju dana kasnije stize i novi dungeon!