• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Verovatno hoce da izvuku maksimum prodaje prvo sa konzola, i a kasnije da mnogi odrade double-dip i kupe PC verziju.

I sa GTAV su bas rastezali svaki port.

PC port za RDR2 je stigao oko godinu dana posle konzolne premijere.
Ako bude day one launc ps5 pro bundle sa gta6 ima da obore ps2 rekord sa prodajom konzola...To ako su imalo pametni u soniju ce sigurno uraditi :)
Inace im nista ne znaci sto ce godinu dana biti time exkluziva :)

OK ovo sada vec deluje prihvatljivo vizuelno :D I dalje ruzno do bola, ali igrivo. Keca sam probao i arhaican mi je previse bio, previse sitan UI/tekst itd..

@CARNEX
Si igrao Encased odlican je ako volis ovakve igre.

Nisam ni čuo za Encased. Baciću pogled mada da bi igrao takvu igru moram da budem u pravom metalnom stanju. Obično me odbija kao i tebe,

The Bustling World is an open-world RPG set in ancient China. Delight in boundless freedom as you explore various features
such as survival, cultivation, management, crafting, building, and exploration. Recruit your own army, establish a regime,
and engage in diplomacy for an immersive experience.

Holly shit, it's happening!!! 😄 Ova godina će izgleda biti big.

Godinama prave standalone VR headset [codename deckard], steam deck 2, i otvoreni steam linux OS za prenosne/kucne steam masine, tako da se ne moze pretpostaviti koja ce biti forma nove HL igre [ako je prave].

Lako moze biti VR naslednik od HL Alyx.

Back
Top Bottom