U saradnji sa IO Interactive, izdavača i tima koji stoji iza fanastične Hitman franšize, izbacuju za sada jako misterioznu i po malo nejasnu akcionu avanturu
Hell is Us je akciona avantura iz trećeg lica i po mnogome kanališe mnogo naslova u sebi, a deluje kao da celokupnu uvrnutost crpi iz Kojiminih dela. Mada
Viktor Antonov, art direktor HL2 danas je preminuo u 52-oj godini. Radio je i na dosta drugih igara (npr. Dishonored 1 i 2, Fallout 4, Kingpin,...) kao konsultant i vizuelni dizajner.
Takozvani Friend's Pass koji se prvi put pojavio sa It Takes Two, će sada biti dostupan svakom vlasniku Split Fiction igre. Recimo ako vi kupite Split Fiction
Imao sam jednu od tih macaka kao figuricu kao klinja, nisam znao odakle je, tek sam mnogo godina kasnije nasao info Nikad anime nit igru nisam dotakao doduse, al mi je figurica bila cool
Hmm, prvo sam pomislio da liči na Carmageddon, pa na Crazy Taxi pa na Postal, na kraju ne znam šta da mislim.
Po trejleru mi se čini da su imali više različitih ideja i onda nagurali sve to u jednu igru - car combat, napucavanje iz prvog lica, vožnja taksija sa misijama, hakovanje i još trista čuda. Bolje da su odabrali jednu od tih stvari i odradili je najbolje što mogu.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.