• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC The Witcher (New Saga)

I to dočekašmo konačno, sad nema nazad moraju da prave igru😊. Što se tiče trejlera, vizuelno kida, baš su uboli okruzenje i stil, eto jedino lica malo odudaraju očekivao sam od cdpr da i oni dignu lestvicu ali ovo je ipak malo ispod nivoa drugih. E sad što se tiče game related elemenata koje sam video u trejleru, stvari mi nisu tako ružičaste, nije mi jasno zašto je Ciri "običan" witcher sad, nema svoje moći, pije napitke, cela prethodna priča je potpuno suprotna svemu tome, da nije prosla mutacije kao dete a i da sbog svog porekla i moci je već jača od bilo kog witchera, pa bi gameplay sa njom trebao više da izgleda kao DMC nego nesto u dosadasnjim igrama.Ostaje mi nada da će biti gomila rewrite i redesign odluka po čemu je cdpr ozoglašen, jer Ciri kao redovan witcher mi je stvarno jumped the shark moment.
P.S. Nadam se da su kuka i lanac u igri da se koriste, deluje baš zabavno

Ni W3 i CP77 nisam igrao na launchu pa sumnjam da cu i ovo. Previse volim lore da bi to sebi radio :). Nek izadje barem pola godine patcheva, da bude presentable :D

ne sviđa mi se premisa.
ciri je premoćna za ovakve low huntove, žena može da skače kroz time & space continuum.
jedino ako joj se isto kao geraltu (amnezija) desilo nešto što joj je oduzelo moći, pa će kroz igru pokušavati da ih povrati.

i ovo "men are monsters" rehashovanje mi je baš low hanging fruit, nisam očekivao od cdpred gospode.

svakako malo smo saznali iz trailera, verujem da će igra biti bomba, kao i sve do sad iz konjušarske kuhinje.

ciri je premoćna za ovakve low huntove, žena može da skače kroz time & space continuum.
Skroz se slažem jer sam i ja to pomislio mnogo je moćnija da se "muči"protiv glupog čudovišta.iskreno nisam baš zadovoljan sa animacijom i grafikom ali Ciri je preorder ko vrata još sad je i "teta" uh može li bolje :D

Ja se pitam da li su se nagodili sa Sapkowskim i smislili canon pricu ili sami fantaziraju. Ne kazem da je prica u W3 bila losa, ali mislim da je manja sansa da ispadne shit ako je collab. A da moze da bude shit apsolutno verujem jer nema sta se nije povarilo poslednjih decenija. Za Unreal engine im jos nisam oprostio :D Zivi bili pa videli.

Razumem ja u potpunosti, zasto ona, jer je to i bio jedan od krajeva u Witcheru 3.
Cirilla Fiona Ellen Riannon, a sada samo Wiedzminka. :D

Posto je vec rec o osobi koja je razvila svoje moci do maksimuma, postaje OP, putuje kroz vreme, ima Elder blood, sad je treba ko Samus Aran iz Metroida baciti, unistiti joj odelo i uzeti sve moci. Klasican recept. No, Samus gubi armor, sta se desilo sa Ciri?

Spekulacija masa. Odgledao sam nekoliko analiza na poljskom (pricam poljski), i njima bas nije sve najjasnije sta i kako.
Plus su skeptici mnogi (mada oni su teski pametnjakovici i mudroseri, ko i mi).
Na kraju treceg dela, mi je vise delovalo kao da zeli da postane witcher vise da bi ostala sa Geraltom koga voli kao oca.

U trejleru, pije napitak pred borbu, ima Wiedzminske oci, ali su opet nekako plave. Koristi znakove witchera ali i magiju.
Takodje sumnjam da bi je Geralt pustio da uradi Trial of Grasses, s obzirom na mortalitet a i to se radi sa mladim decacima, obicno.
Da li bi uopste to delovalo na nju?
Skola Vuka je zatvorena ali ima prica sa Vesemirom da se recept za Trial sacuva.
Poljaci kazu da ima medaljon iz skole Risa, u trejleru.
Takodje kazu da je cudoviste sa kojim se bori, iz nase mitologije, Bauk.

Slazem se sa Maksom i Gohanom.
Onako OP karakter, kakvu su je sami napravili, da se sad spusti samo da bi bila witcher.

A ovo sto kaze Ljuba, CDProjekt vec odavno sam fantazira, boli matorog Sapkowskiego djoka.

Ova analiza posebno mi je zapala za oko.
Necu vise da spekulisem.

Ja se pitam da li su se nagodili sa Sapkowskim i smislili canon pricu ili sami fantaziraju. Ne kazem da je prica u W3 bila losa, ali mislim da je manja sansa da ispadne shit ako je collab. A da moze da bude shit apsolutno verujem jer nema sta se nije povarilo poslednjih decenija. Za Unreal engine im jos nisam oprostio :D Zivi bili pa videli.
ipak verujem da znaju da prepoznaju kvalitet jer su i cp i ekspanzija i edgerunners bili odlični sa pričom

Zašto svi moraju da se poseru po uspostavljenim pravilima sveta? Ciri je bila nešto drugo i nije bila veštac. I to je bilo kul. Ona je imala svoje moći. A u trejleru koristi i Igni i Aard i napitke što zahteva da bude pun veštac što ona nije.

Nisu mogli da nam daju još lednog lika koji će biti veštac da zadovolji potrebu za starim stilom borbe?

Back
Top Bottom