• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Microsoft Gamepass servis (kupovina, konverzija Gold-a u GPU, deljenje, pitanja)

Meni GPU baš sad istekao tako da jbg. Ali dobro plaćaće se 10e po potrebi kada ima nešto da se odigra i to je to. A imam i neke stare kodove sa CD keys od 3 eur za mesec dana pa će i to da se potroši.

Sve do 20 maraka mjesecno je prihvatljivo :D

Last edited:
Šta ako imam nalog koji je u startu napravljen na Tursku?
Prošla mi transakcija na ovom nalogu koji je u startu bio na Tursku, na istoj konzoli je nalog kao i moj nalog koji je nekada bio US.

Ne znam da li to znači da smem da se nadam da imam workaround?

Sada jedno pitanje posto moram da koristim nemacki gamepass a nisam ga produzio jer je cena 17evra,dal mogu na cd keys da uzmem kod za nemacki gamepass pa da ga iskoristim na konzoli?Ili i to vise ne moze da se radi?
Posto na konzoli ocigledno ne mogu koristiti vpn :(

Колико знам турски ГП функционише без проблема. За сада.

Ladno blokirali i Tursku sada za igre,
koliko vidim Čile je sad najeftiniji ali nije na nivou Argentine ili Turske.

Ako bude radilo od 1.10. bez banova ili drugih problema biće super.

Misliš na Čile?

Cene su dosta skuplje nego Argentina i Turska, ali opet jeftinije nego US recimo.

Last edited:
Probao sam da produzimgame pass ali mi odbija karticu svaki put kaze nesto region not mach...
možeš da probaš kupovinu nemačkih microsoft kredita preko amazona. na pc-ju npr to ne funkcioniše jer ti traži backup način plaćanja pa onda preostaje da moliš podršku da ti odradi taj korak...

Ja sam se prešaltao na US store otkako su ukinuli Erdogana. Stvarno ne mogu više da se bakćem sa drž ne daj forama i cakama, a vala imam igara u biblioteci na pretek, kao i aktivnu GPU pretplatu. Tako da možda sada konačno nešto i odigram ko svet, a ne samo da impulsivno kupujem igre koje verovatno nikada neću ni probati, a kamo li odigrati.

Ko još kupuje igre da bih igrao. :ROFLMAO:

Šalu na stranu, kupio sam gomilu igara koje znam da su dobre a koje verovatno neću igrati zato što to su jeftine,
sa druge strane imam u watch listi bar 5-10 igara koje bi igrao 100% ali sam čekao veći popust..

Uzmi na cdkeys one ww kodove za ultimate,trenutno su na 25% popusta pa cena dodje slicna kao u Turskoj.
Dal bi jednostavno mogao da registrujem viza karticu koju sam vec koristio na xbox konzoli i nalogu samo na arg i turskom storu ovde na nemackom?Mislim dal bi bio banovan zbog toga da kupujem tako igrei dalje i gamepass samo na germanskom storu?

Back
Top Bottom