Prošla mi transakcija na ovom nalogu koji je u startu bio na Tursku, na istoj konzoli je nalog kao i moj nalog koji je nekada bio US.Šta ako imam nalog koji je u startu napravljen na Tursku?

Pa zasto su onda odbili karticu na nalogu neko je vec pisao o tome?Колико знам турски ГП функционише без проблема. За сада.
Ako bude radilo od 1.10. bez banova ili drugih problema biće super.Ladno blokirali i Tursku sada za igre,
koliko vidim Čile je sad najeftiniji ali nije na nivou Argentine ili Turske.
Ako bude radilo od 1.10. bez banova ili drugih problema biće super.
možeš da probaš kupovinu nemačkih microsoft kredita preko amazona. na pc-ju npr to ne funkcioniše jer ti traži backup način plaćanja pa onda preostaje da moliš podršku da ti odradi taj korak...Probao sam da produzimgame pass ali mi odbija karticu svaki put kaze nesto region not mach...

Uzmi na cdkeys one ww kodove za ultimate,trenutno su na 25% popusta pa cena dodje slicna kao u Turskoj.Probao sam da produzimgame pass ali mi odbija karticu svaki put kaze nesto region not mach...
Dal bi jednostavno mogao da registrujem viza karticu koju sam vec koristio na xbox konzoli i nalogu samo na arg i turskom storu ovde na nemackom?Mislim dal bi bio banovan zbog toga da kupujem tako igrei dalje i gamepass samo na germanskom storu?Uzmi na cdkeys one ww kodove za ultimate,trenutno su na 25% popusta pa cena dodje slicna kao u Turskoj.