• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Microsoft Gamepass servis (kupovina, konverzija Gold-a u GPU, deljenje, pitanja)

Uloguj se na svoj MS nalog, obriši sve billing adrese, prebaci region konzole na Tursku, dodaj karticu sa turskom adresom, validnim poštanskim brojem i trebalo bi sve da bude ok.
Malopre sam probao tako,izbaci me u pocetni meni gde unosim podatke od imena prezimena broja kartice expiret i to je to ,kao da nesto navodno nisam dobro uneo?
Jel mora da se menja i na kompu turska regija ili je dovoljno samo na konzoli?
Obrisao sam karticu dok sam bio ulogovan na kompu ali sam na konzoli posle prebacio samo regiju na tursku i sada kada hocu da registrujem novu ne moze...

Probao sam sureaest puta ,sada mi izbacuje eror iako sve dobro unosim,moram trenutno odustati da mi ne banuju nalog....

Malopre sam probao tako,izbaci me u pocetni meni gde unosim podatke od imena prezimena broja kartice expiret i to je to ,kao da nesto navodno nisam dobro uneo?
Jel mora da se menja i na kompu turska regija ili je dovoljno samo na konzoli?
Obrisao sam karticu dok sam bio ulogovan na kompu ali sam na konzoli posle prebacio samo regiju na tursku i sada kada hocu da registrujem novu ne moze...
Meni je region naloga oduvek na US, tako da ne verujem da je do toga. Možda @djomla zna koju više na ovu temu.
Koja ti je kartica i od koje banke?

Meni je region naloga oduvek na US, tako da ne verujem da je do toga. Možda @djomla zna koju više na ovu temu.
Koja ti je kartica i od koje banke?
Upravo sam sve uradio na kompu.
Ne znam iz kog razloga nece da sacuva na konzoli...
Tako da sam na kmpu prebacio nalog na tursku i uneo karticu i podatke pa sam sada probao da kupim neku mini igru za pola dolara bukvalno 25 lira rimson city i to je proslo :)
Hvala za info da je opet dostupan erdoganpass :)

Bolje da nije dostupan. Sada cu kupovati igre koje necu nikada stici da odigram 🤣 Red dead 2 je 200 lira 😱
Jos jedna dobra stvar je sto sam kupio dolby atmos za 1 euro 42 lire a ovako je 15 dolaraIMG_20241105_092259.webp
Dobra stvar je sto imam i na kompu automatski tu opciju u windowsu posle kupovine :)
Iako smatram dqa bi opcija za zvuk trebala da bude free ako vec kupis kvalitetno ozvucenje :)
Nije da se ne isplati turska jbg starije igre su bikvalno dzabe za novije naslove nerealno je ocekivati da bude jeftinije nego na us ili nekom drugom storu :)

Ne može da se kupi pretplata (kao ni igre) preko PC-a, ne pokušavaj ni VPN, flag-ovaćeš nalog, a možeš i popiti bananu. GPU je 309 lira, znači oko 970din.

GP za PC je 950din, sad nzm šta ultimate donosi preko. jedino šteta što ovaj nas GP nema da se uzme u paketu veše meseci već 1 po 1

Meni izbacuje error ako u cart-u ima više od 15-tak igara. :ROFLMAO:
Ja sam juče na impuls kupio 16 igara za 2000 dinara, sve stari klasici. A mogao bih da kupim i Dolby Atmos, kad sam već tu :D

Još samo kad me ne bi jebo cgnat, bilo bi ekstra.
Čitam da postoje tri načina da se reši - da kupim VPN neki, ili da koristim zero tier one i da usmeravam saobraćaj sa konzole na raspi pa odatle da ide na internet i da se nadam da server u BGu neće da mi doda veliki količinu laga, ili da plaćam mesečno za statički IP i tripujem se da li ću da dignem negde neku zastavicu zbog torentovanja. A sve to da bih mogao možda da upalim streaming jednom u 6 meseci van kuće :D
Kad smo kod streaminga, TMNT ima custom overlay za kontrole za streaming na touch screen uređaj
:D

Attachments

• Screenshot_20241105_101432_Xbox.webp
    Screenshot_20241105_101432_Xbox.webp
    142.3 KB · Views: 9
Last edited:
Jos jedna dobra stvar je sto sam kupio dolby atmos za 1 euro 42 lire a ovako je 15 dolaraView attachment 15895
Dobra stvar je sto imam i na kompu automatski tu opciju u windowsu posle kupovine :)
Iako smatram dqa bi opcija za zvuk trebala da bude free ako vec kupis kvalitetno ozvucenje :)
Nije da se ne isplati turska jbg starije igre su bikvalno dzabe za novije naslove nerealno je ocekivati da bude jeftinije nego na us ili nekom drugom storu :)

Problem sa Dolby Atmosom kod Xbox Series je to što stvara lag u zvuku. Kako na sluškama tako i na eksternim zvučnicima. Nisam probao na samom TV-u kako je.

DF je stalno pričao o tome, i još se nije popravilo.

Back
Top Bottom