Preko prijatelja iskocio jedan njegov poznanik i nudi ovu masinu za 2.5k. Lik je inace strimer, nije se bavio kriptom, i vecina delova je i dalje u garanciji. Pa me zanima jel se isplati ova cifra ili bi moglo nize da ide?Nvidia RTX 4080s Gigabyte Aero (jos2.5 god garancije u BCgroup)
i 9 12900kf
32gb ddr5 4800 Hyperx Fury
1 tb Samsung nvme 980 evo
512 gb Samsung nvme 980 evo
Asus rog strix maticna (morao bih da proverim koja tacno znam da ima wifi)
Gold Modularnoi Thermaltake 1000w
Lian Li mesh 2 sa 8 kulera (5 uvlace 3 izvlace vazduh)
Cooler master cpu cooler (provericu na upit tacan model)
2500 eurica
Malo si ga preterao. Ako je vodeno hladjenje nece kuler da bude 50e, tesko da ce neko da proda 4080 za samo 950, dalje da ne pricam jer je nevazno jer u sustini se slazem da je 2500e jaka cena za to.Za polovno bi trebalo da je ispod 2k imho.
gpu ~950e
cpu ~250e
ram ~100e
ssd ~120e oba zajedno
ploca e sad tu moze biti varijacije od 100e gore dole kada ne zna koja je al nek bude ~200e max
napajanje ~100e max
kuciste ~100e
kuler aj nek je neki valjan ~50e
Sve zajedno ni 2k.
Pa da, treba da mu ostane da ima na cemu dete da se igra.Hvala veću na pomoći. Preskačem svakako jer nije hteo da snizi uopšte iznos, vadi se na novo rođeno dete.
Oni vec uveliko raznose po Beogradu, tako da nece biti problem... zapravo i drago mi je zbog ovoga, i jos bolje da ne koristimo uopste kurirske sluzbe koje deru kozu sa ledja... pa cak bi radije otisao i do Subotice da preuzmem ako mora, kad vec ima opcija za pola sata do NS-a, nije daleko...Odose madjari...
Placas unapred za robu koju jos nisi dobio? hrabro.Ja odavno uplaćujem na račun jer neću da dam kurirskim službama proviziju za povraćaj novca plus ono ne želim da mi oni raspolažu novcem.
Placas unapred za robu koju jos nisi dobio? hrabro.
Znas li koliko procenata je udeo u postarini za proviziju?