- Reaction score
- 10,886
Menjanje gumica je prevazidjeno.Kad Äe da izleti neki Disk sistem pa da @ljubomir iskuca tutorijal kako se menjaju gumice
U Ŕto je dobro, pucaMenjanje gumica je prevazidjeno.
FDSStick (256M version) - $31.99 : ToToTEK, Retro Store
ToToTEK FDSStick (256M version) - FDSStick It's a Famicom Disk System (FDS) drive emulator. Write games to FDSStick over USB, then connect to a FDS RAM adapter to play. Contains 256Mbit internal flash. Enough space to hold every FDS game and more! Loads a built-in game menu on startup. Push the...www.tototek.com
Dr Maria bi uzeo, won't lie. Al neÄe odvojeno da proda.
Uvek sam želeo da imam fds.Menjanje gumica je prevazidjeno.
FDSStick (256M version) - $31.99 : ToToTEK, Retro Store
ToToTEK FDSStick (256M version) - FDSStick It's a Famicom Disk System (FDS) drive emulator. Write games to FDSStick over USB, then connect to a FDS RAM adapter to play. Contains 256Mbit internal flash. Enough space to hold every FDS game and more! Loads a built-in game menu on startup. Push the...www.tototek.com
Mozda cemo moci da se menjamoDr Maria bi uzeo, won't lie. Al neÄe odvojeno da proda.
Uvek sam želeo da imam fds.
AV mod je relativno poor job anyway, i punjac je budz. Moguce da radi sam.Odakle li uzima ove modovane famicome?
Ima ih na ebay-u, ali su i oni oko 100$ sa shippingom, not cheap.
Ili uzima samo konzole, pa ih sam moduje za AV izlaz...nemam pojma.
I to je jos i AV famicom, znaci kontroleri nisu hardwired sa 10cm kabla. Drago mi je sto smo uzeli.Rgb modovan famicom je 180funti i meni su stizali bez carine i dazbina.
Ko uzima konzolu vec po meni bolje je iskesirati profi modovanu stvar. Plus pravi se put da se kobzola nekada moze koristiti na lcd sa dobrom slikom. Otvarao sam moj av famicom lik je odradio odlican posao, nema lepka i slicnih gluposti.