• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

ko ima monitor ili ossc preporuka za ovaj kabl. Svakako je bolje resenje od scart kabla zbog 480p
Imam Hi-Scan Trinitron sa DVI(ali ne i VGA) portom, tako da ne mogu da iskoristim nista bolje od SCART konekcije za Dreamcast, sem ako postoji neki VGA box koji takodje ima neki komponentni izlaz, ali ne znam koliko je to kvalitetno ili da li ubacuje frame-ove delay-a. Druga varijanta je da uradim DCHDMI mod, ali to em solidno kosta em je poduhvat za koji bi prvo malo vezbao.

Takodje cini mi se da vidjam taj kabl sa linka na oglasima kod nas relativno cesto za tipa 2k+.

I na kraju, jel valja onaj SCART kabl za Dreamcast koji sam linkovao. Vidim nema sve pinove, jel to normalno ili ne?

Last edited:
619231E9-D683-4144-93C8-2E30A348CCB0.png
https://www.kupujemprodajem.com/kon...y-star-allies-nintendo-switch/oglas/136211488

Kakav blast from past. 😁
Pretrazivao ima li negde da se nabavi xperia play i naletim na navodno novu. Otvorim prodavaca kad ono arhiva telefona....navodno ima i nove htc desire,lg nexus 4,xperia play, lg g3, lumie.
Mislim garant ko zna od kad stoji da nije azurirano i onda vidim da ima i iphone 12 pro. 🤣

Kakav blast from past. 😁
Pretrazivao ima li negde da se nabavi xperia play i naletim na navodno novu. Otvorim prodavaca kad ono arhiva telefona....navodno ima i nove htc desire,lg nexus 4,xperia play, lg g3, lumie.
Mislim garant ko zna od kad stoji da nije azurirano i onda vidim da ima i iphone 12 pro. 🤣
Zju. I jel ima xperiu?

Zju. I jel ima xperiu?
I da ima svakako necu dati 200e za xperia play pa makar bio i nov. 🤣

I da ima svakako necu dati 200e za xperia play pa makar bio i nov. 🤣
Dace Ljuba 🤣

Neka neko od modova prebaci diskusiju.
Jeste da sam ja zapoceo ali ipak ovome nije mesto ovde. 🤣

Kako na Limundu funkcionise ta licitacija, ti recimo sad vodis i zadnjih par sekundi licitacije ovaj alekix recimo ponudi 100 din vise i on pobedjuje ili u tom slucaju dobijes jos nesto vremena da reagujes na tu novu ponudu?

Kako na Limundu funkcionise ta licitacija, ti recimo sad vodis i zadnjih par sekundi licitacije ovaj alekix recimo ponudi 100 din vise i on pobedjuje ili u tom slucaju dobijes jos nesto vremena da reagujes na tu novu ponudu?
Ne, ti odma napises svoj max koji ostali ne vide (i koji mozes da povecas ako hoces), a limudno automatski licitira. Sada ako bi ti ponudio 6k ja bi i dalje vodio sa 6001 :D

Čini mi se da je neko ovo tražio na forumu, ali ne mogu da se setim koja beše tema. A možda sam se i utripovao.
Možda je mnogo, ne razumem se.
https://limundo.com/kupovina/Tehnika/Konzole-i-igre/Druge-konzole/sega-sa-2-djstika/110252697

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Po meni, bez adaptera, rf/av kabla, mnogo. Ne i preterano mnogo ali rizikujes...
Jos PAL, ne znas ni da li radi.

Ali svejedno je, mislim da je @ljubomir vec to kupio :D

Uf, gledao sam ovo odavno na KP...
Da je stavio za 2000din, mozda i nekako. Jojpadi™ makar nikada nisu za bacanje. :D

Sega imam koliko hoćeš toga je najviše bilo svojevremeno na najlonu

Back
Top Bottom