• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

Sa alija naravno. 50ak sa shippingom je kostao. Svakako ovo moze da se dobije brze za 500-1000 din manje. Pokrenuo je sve zive igre, cak i one koje vaze za problematicne. Ako nekom treba ovo, apsolutno preporucujem.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

To ako si ranije naručivao dok poštarine za takve kartove nisu otišle u PM (bar za nas), sada ti ja poštarina oko 70e sa Alija,
ovo čak ispadne i skoro duplo manje nego krikzz everdrive dok je bio sa 20% popusta, tako da je super deal u svakom slučaju..

https://www.kupujemprodajem.com/kon...-teken-3/oglas/127757893?filter_id=1564993150

nije sad nestio specijalno ali kul su mi bile slike, bas profi odradjeno.

Majke ti sredi url ;)

EDIT my bad retardiran sam.

EDIT 2. Nisam mogao da kliknem na link dok ga nisam quote-ovao. WTF

Inace, to je ok cena, realno dobar starter setup, samo sto nema slika a prodavac ima tipa 3 ocene. U stvari slika ima ali mnogo su nesto fancy. Sumnjivo :)
I ja imam problem sa kp linkovima, moram quote da bih otvorio, nekako ga lose skrati i ne radi link.

Ne valja kad su slike mutne, ne valja ni kad su profi. 😄 Šalim se, prodavac je očigledno fotograf i ima profesionalnu deformaciju, pa čak i slike za oglas moraju da izgledaju profi. Meni je ovo skroz pristojna ponuda za tu kintu, ne bih rekao da je lik prevarant.

Možda zanimljiv oglas. Da nemam već 3ds xl, verovatno bih ga zvao :D
https://www.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/nintendo/nitendo-3ds-xl/oglas/129091182

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Nikada nisam poručio sa PlayAsia sajta. Isporuka je besplatna? Da li prilažu invoice uz paket? Ako da, da li je na pravu sumu ili?

Ja mislim da na chrono trigger nisam platio nista dodatno ili sam platio nesto jako malo. Ne mogu sad da se setim tacno. Postarina se placa nesto malo, valjda zavisi sta narucujes.

Nije besplatna isporuka. Bude samo oko crnog petka, i to samo za određenu težinu. Poštarina je 10+ dolara. Nikad nisam čekao manje od mesec dana na isporuku, niti izbegao carinu. A u skorije vreme redovno poručujem od njih. Sada su mi dva paketa u tranzitu.

Carina mene ne maši, navikao sam. Nego da li stavljaju invoice u paket, da li navode pravu cenu sadržaja paketa? Hvala, ljudi!

Carina mene ne maši, navikao sam. Nego da li stavljaju invoice u paket, da li navode pravu cenu sadržaja paketa? Hvala, ljudi!
Fejkuju cenu na paketu, ali stave invoice unutra. Pošto se sve otvara, slaba vajda od 39,99€ na paketu. Ali opet je jeftinije nego ebay, za dosta toga. Plus nisu polovnjaci.

Back
Top Bottom