• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

YouTube/Video Thread

Meni je posle Nocne More Zeljka Malnara Klinika natural habitat :D Nisam gledao sve doduse par epizoda svega. Onaj intervju sa Wiklerom je bio dobar.

Sad sam pogledao intervju sa tešom I kad ide lik u sivac, ovo u sivcu mi je super, teša ok, dok je ona bugarinove simp riba dno, a ono što je deni predložio nisam mogao duže od par minuta.

Meni je posle Nocne More Zeljka Malnara Klinika natural habitat :D Nisam gledao sve doduse par epizoda svega. Onaj intervju sa Wiklerom je bio dobar.
Usudjujesh se da stavljash neshto u isti kosh sa Notjnom Morom?!? :unsure:

Noćna mora je jedna od najjačih emisija sa naših prostora koja je uhvatila tu količinu ludila, po mnogo čemu je prednjačila. Klinika i Joca & Nidža Show su, na neki način i ekstenzija toga samo iz viđenja današnjih generacija, samo mnogo luđe i jače.

Wikler je bio tu prepijan, ali mi bilo slatko kada je odgovorio na pitanje o radu na Scorn-u i za manga preporuku, kako je zabagovao brat od alkhola. :LOL:

Usudjujesh se da stavljash neshto u isti kosh sa Notjnom Morom?!? :unsure:

Pa Klinika mu dodje kao neka new vave extenzija Nightmare Stage-a sto rece Voivod iznad, al kazem ti nisam sve odgledao par emisija svega i ume da bude ok :D
Wikler domacin igra Bloodbourne <3

Davno se nisam tolko smejao :LOL::ROFLMAO:

Jbt koliko je luda pticurina gledao sam neki snimak kada je hteo da im popravi sator onaj iza, pa je mor'o da ga lupa sa poklopcem da udje i da izadje. :D :D :D
Premotati na 3:00 do 3:15 i posle na 5:36

Kad smo vec kod lude i agresivne peradi jedan classic

^ 1:25 , 5:55 i 7:00, tad sam umirao od smeha... kaze mu ako napadnes ovog malog kengura, tako mi svega... i bukvalno ko za inat njemu, cim je to cuo, napada kengura :D :D :D

^ 0:37

Navukoh se na kanal, ovo mi je zamena za Angry Ram :D

Kajl ima novu emisiju. Pratio sam ga pre 100 godina, jos dok nije bio clan EA.
Rad sam da mu opet dam sansu.

Back
Top Bottom