• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

YouTube/Video Thread

mikaela iz kids react...je porasla i sada ima onlyfans

Ево посластице за домаће ретро гејмере, неколико Беософтових реклама за SNES и Game Boy из 1996. године, рипованих са VHS касета.

Иначе, ово је мој канал, пошто се већ годину и по дана бавим извлачењем разноразног старог садржаја са старих касета, претежно реклама и старих емисија, и то ми је постала нека врста хобија. Па ко воли те ствари, нека се сабскрајбује, а и уколико имате касете са неким таквим старим тв садржајима, отворен сам за сваки вид сарадње. :)

Уживајте!

Ne bih znao, meni najnormalnije radi, ima samo jedna scena gde dođe do zamućivanja slike ali je to i do kamere sa koje je snimano.

zanimljivo... i dalje mi je skremblovan u chrome-u, u ff radi normalno.
ali, u chromeu mi drugi clipovi rade normalno :D

Archipel je jedan od najpotcenjenijih kanala na youtube. Dva tipa ga vode i žive i rade iz Japana. Iz prve ruke dobijate intervjue sa raznim ličnostima iz njihovog sveta kulture. Uspeli su sve sagovornike da uhvate u momentima i da se otvore na račun njihovog rada, a uvek je lepo dobiti uvid u nečiji kreativni proces i unutrašnja razmišljanja. Sve je to jako dobro snimljeno i montirano, da zaista čudi da oo mora da ide na youtube, i da recimo uzmu i da spoje od svih intervjua i naprave jedan dugometražni dokumentarac valjalo bi.
Edit: Umalo zaboravih, ako ste ikada želeli da idete u Japan, a bilo vam je skupo, e pa sa ovime možete da nadoknadite dosta toga jer su snimali na bezbroj lokacija i imaćete dobar u uvid gde i da odete kada prođe ova grozota od pandemije.

Last edited:
Back
Top Bottom