Auuuu Kako dobra Epizoda!!!! Zadnjih par su mi inače bile samo u rangu zanimljivo/tragično po pitanju stvari koje je birao ali ovu je oprao, osim možda prve stavke koju je ubacio više kao posvetu zbog porodične tragedije itd mada Caretaker jeste zanimljiva Muzika i nosi neki trip sa sobom pa ajde. Ostalo ne bi komentarisao ali sam se na par mesta opako sasekao. Naravno koga ne mrzi i voli ovo neka pogleda sve delove ima jako zanimljivih i upečatljivih stvari (Recimo Vol.6 i 7 imaću košmare dugo zbog nekih scena).
Takodje i ovaj Lost Media koji za sad ima samo Vol. 1 vredi da se overi, bio je prilično kreativan sa izborom i pojmom LOST MEDIA
I za kraj prvi put sam ovde čuo za Worlds.Com što i ne treba da čudi s obzirom koje vreme je u pitanju i šta je u pitanju. Morao sam da proverim jel ovo stvarno pošto više nisam siguran sta je fejk, šta je real al na stranu ceo zaplet sa Dzimblijem i Nexialisom, ZAKLJUČAK OKO PATENT TROLA JE LUDILOOOOOOO, plus eto znam novi izraz, i još tu je kratak ali baš lep 90s uvod, oko ranog interneta, gejminga i razvoja toga tad, sasvim ok pošto to i nije tema. sve must watch