Ubedljivo najjača stvar na DVD Setovima Lost Serije bili su mi oni lažni dokumentarci i videos vezani za celokupni univerzum i dešavanja, posebno onaj neki kao iz 80ih koji se tiče neobjašnjivih nestanaka ljudi koji su konkurisali za rad u onoj Firmi sa Ostrva sad sam zaboravio ime. Sve mi je to bilo tad super zanimljivo i veoma jezivo iako je ofc jasno da je služilo samo kao Gimik.
U skladu sa tim veoma volim lažne dokumentarce , Faund Futidz i sve iz tog Fazona sa ciljem da bude jezivo i misteriozno.
YT Kanal Gemini Home Entertaiment mi je samim tim baš otkrovenje i revolucionaran pristup da se u ovoj Formi prenese Takva Vrsta Strave.
Dakle ovo su neki kao VHS Obrazovni Program Sadržaji iza kojih Stoji GEMINI Home Entertaiment, Alternativna Realnost u kojoj nas već od Prvog Klipa NEOBAVEZNO upoznaju i sa Vrstom zvanom WOODCRAWLERS. Ko su oni i šta predstavljaju dalje neću detaljisati ali ide se tu i do Kosmičkog Horora, Invazije Vanzemaljaca, Low Poly FPS Horor Igre, Edukativnih Klipova koji navode ljude pravo u Smrt itd.
Veoma opsežan i zanimljiv Lore koji može da se poveže kroz 16 Kaseta više služi kao postavka za Neki Film, Video Igru ili Roman, dakle ovo nije priča sa početkom i krajem niti jasnim zapletom ali po samoj Ambiciji ko god da je ovo smislio meni je bilo zanimljivije od 90% Modernog Horora i Fantastike. Holy Shit
Prvi i Logičan način je na OG Kanalu krenuti od prvog okačenog Klipa
Medjutim ja sam ipak pustio Dva i po Sata Video sa Nexpo Kanala u kojem je lepo svaki video prezentovan i seciran a na kraju je Autor dao svoje Vidjenje Kompletnog Tajmlajna Dogadjaja i po meni je sabio boga oca. Zadnji put me je na YT ovako Oduševio Polybius Dok. Sa AHOY YT Kanala i gledaću ovo opet od mene Maks Ocena.
Ko Voli Alternativna Realnost Ludila, Lo Fi Horor i Čudna Sranja sa Interneta LOOK NO FUTHER.