• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

YouTube/Video Thread

Znao sam da su vetjina tih zabavnjaka/turbofolk/shitpop i ostalog smetja chist tresh, ali nisam znao da brijanje glave ostavlja toliki trag.

@Yuka Sakazaki

Bio sam na putu da dam dislajk na yt i to vise zato sto sam mnogo vise uocio starije pesme iz proslog milenijuma. Na kraju klipa sam video da je vise od pola pesama iz poslednjih desetak godina, tako da je kritika itekako na mestu. Ja sam tu video samo Lukasa, Cecu, Bad Copy i Mortal Kombat.

Kod ovakvih stvari mi se ne svidja kada se udje u manje poznat period i kada je samo multimedija jedina poveznica sa tom decenijom. Ne moze kritika da bude toliko efektna, jer je to malo dalji vremenski period i ne mozes sa standardima iz 2022 da posmatras na nepravilnosti sa 30-40 godina razmaka. Gomila ljudi ne mogu dobro ni da razumeju prvu polovinu 2000ih zato sto su zarobljeni u sadasnjem vremenu.

Ne moze puno toga da se postigne ako se cilja na neki dalji period tim pre zato sto vecina nas ne znaju kako su stvari funcionisale, dok ako se cilja poslednjih 10-15 godina onda ovakva vrsta kritike je barem na papiru produktivna zato sto smo proziveli taj period.

Ako cak postoji neslaganje, to je iskljucivo zbog broja godina i kako je ko proziveo taj period. A uglavnom pricamo slicnu stvar, samo imamo drugaciju perspektivu zato sto nismo u istoj godini obojica imali 16 godina i sto nije razlika u godinama mala.

For those who have no idea what’s going on, here’s some context: This is from an episode of Captain Planet. Basically, a kid contracts HIV after getting a blood transfusion, and the bad guys seen here are spreading misinformation about it being extremely contagious. This incites mass hysteria among people, who then try to get the kid pulled out of public activities like school and sports. Captain America swoops in to debunk the misinformation surrounding the disease. Keep in mind, this was back when people thought you could get AIDS from toilet seats or only if you were gay, so this episode was pretty groundbreaking for the time. Edit: You might, however, get AIDS from reading the comments below.

Back
Top Bottom