• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

YouTube/Video Thread

mislim da bi bilo bolje da te kompilacije razdeliš na epizode, svaka u posebni clip. ili bar da obeležiš timestampove...
Naravno kad to imas smisla , npr za Mile Vs tranzicije uradio sam timestampove u opsisu za svaku epizodu. Koji bi navodno trebalo automatski da se prebace na play line po njihovom guidu posle 24h #nijesedesilo.

Imam problem sa copyright claimovima što je očekivano. Sve snimke cuvam ma cloudu , al ne znam neku alternativu za YT gde bi to mogao da okacim.

Tbh većina claimova su idiotski. Npr našao sam neki dokumentarac iz 1970 i neke o Peleu. Baš je old scool i cool. Mislim da je dokumentarac francuski a narator je neki naš čovek dubovan ofc. Apsolutno nikakve informacije o ovom dokumentarcu ne mogu da nadjem , ima milion o Peleu , ali ovaj nigde nema. A ne mogu da ga uploadujem na yt jer ima nekoliko minuta snimka neke utakmice iz 1958 i Fifa me blokira totalno. Reko jbt snimak star preko 60 godina i još me jebete ovde.1000016238.webp

ali zar je bitno što je copyrighted? to ne znači da će da ga uklone, već da nikakav revenue neće ići tebi.
osim ako si planirao da zaradiš nešto preko yt... onda ok :D

Naravno da nije bitno , svakako ne planiram da monatizujem. Specifično za taj dokumentarac Fifa me blokira da bude vidljiv video.
Dok npr danas uploadovao 50. Godina Paje Patka gde imas cele epizode , dobio sam copyright od Diznija ofc , ali video moze da se gleda na nasim prostorima i nije blokiran.

Nadam se da se zahvalite kumu svaki put kad nešto pitate AI, ubrzo će njihova prevlast.

Back
Top Bottom